Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης καλεί τον κόσμο στο πλευρό της

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας για το σημαντικό παιχνίδι με τον Πιερικό


Τον Πιερικό υποδέχεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας που είναι πρωτοπόρος στον 2ο όμιλο. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση κάνει έκκληση σε όλους τους φιλάθλους για να στηρίξουν την προσπάθεια για άνοδο στην Β' Εθνική.


Η ανακοίνωση της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας

Μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν, η ομάδα μας και όλοι οι φίλαθλοί της, καλούμαστε να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Η μαζική στήριξη στην ομάδα από όλους τους φιλάθλους είναι επιτακτική ανάγκη. Ο αγώνας της Κυριακής στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με τον Πιερικό είναι για όλους μας αγώνας συσπείρωσης και νίκης. Ο κάθε φίλαθλος της Άρτας κατανοεί και ξέρει ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας μας χρειάζεται  ΟΛΟΥΣ, ανεξαιρέτως !  Την Κυριακή ,όσοι αγαπούν και νοιάζονται για το ποδόσφαιρο της Άρτας και την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα βρίσκονται εκεί. Πλάι στην ομάδα μας, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ,με την βροντερή παρουσία μας και με το ασταμάτητο τραγούδι μας  το πάθος μας και την αποφασιστικότητά μας ! Το δικό μας πείσμα μπορεί να μεταδοθεί στους ποδοσφαιριστές μας, φτάνει να καταλάβουμε ΌΛΟΙ ότι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Ας μην μείνουμε λοιπόν στα λόγια.  ΌΛΟΙ  ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ. Οι δρόμοι της Άρτας ,την Κυριακή στις 15.00, οδηγούν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων αντίπαλός μας η ομάδα του Πιερικού. Ας το μάθουν όλοι κι όποιος δεν το ξέρει ας του το υπενθυμίσουμε εμείς, εσύ κι εσύ !