Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης θέλει τον κόσμο στο πλευρό της

Κάλεσμα της Α. Ε. Καραϊσκάκης στους Αρτινούς φιλάθλους


Μετά τη σημαντική νίκη με 2-0 μέσα στην Αγιά που σημείωσε την περασμένη Τετάρτη, η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ξαναγύρισε πάλι στις επιτυχίες. Όπως δείχνουν τα πράγματα η μάχη για την άνοδο στη Β’ Εθνική θα δοθεί μεταξύ της Α. Ε. Καραϊσκάκης και του Αιγινιακού. Αύριο Κυριακή στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων η Α. Ε. Καραϊσκάκης υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου. Από τη διοίκηση γίνεται κάλεσμα στους Αρτινούς φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.


Η ανακοίνωση της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Η ΑΕ  Καραϊσκάκης Άρτας έχει μπει στο σωστό δρόμο και με σίγουρα και σταθερά βήματα ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Καλούμε όλους τους  φιλάθλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον Σύλλογό μας στο επίπεδο που φιλοδοξούμε και ονειρευόμαστε. Φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στις 15.00 με τον Ρήγα Φεραίο. Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση του κάθε φίλαθλου να στηρίξει και να σπρώξει την ομάδα στην προσπάθεια για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και την πρωταγωνιστική της πορεία. Μόνο ο κόσμος μας μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας της 

ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Για αυτό σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων πρέπει να είναι κατάμεστο. Προειδοποιούμε ταυτόχρονα, οποιονδήποτε θα επιχειρήσει με αθέμιτα μέσα να βάλει τρικλοποδιές στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, θα βρει απέναντί του συσπειρωμένους όλους τους φιλάθλους της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, αποφασισμένους να μην επιτρέψουν σε κανέναν να χαλάσει αυτό που με κόπο και μόχθο τίμια κτίζεται. Είμαστε η ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ,θα επικρατήσουμε!