Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Το 2016 επιστρέφει ο Τσάβεζ, νοκ άουτ και ο Λίλα

Μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κριστιάν Τσάβεζ (φωτο)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα προβλήματα δεν λένε τα τελειώσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χτες μεγάλωσε περισσότερο η λίστα των απόντων για το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά, καθώς τραυματίστηκε ο Λίλα που δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Πετράκη. Όπως επίσης δεν υπολογίζεται ο Τσάβεζ που έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο που μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και στο χειρουργείο και οι τιμωρημένοι Μιχαήλ και Ναδάλες. Από το μέτωπο των τραυματιών ίσως επιστρέψει ο Σκόνδρας που θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. 


Έτσι για το μεθαυριανό παιχνίδι ο Πετράκης έχει σίγουρες τις απουσίες των Μιχαήλ, Ναδάλες, Λίλα, Τσάβεζ , τεσσάρων δηλαδή πρωτοκλασάτων παικτών. Στον ΠΑΣ κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη ατυχία που κατατρέχει αυτό τον καιρό τον ιστορικό σύλλογο της Ηπείρου. Δεν φτάνει που στα ματς η ομάδα χάνει ευκαιρίες και δεν μπορεί να βρει δίχτυα, έχει και το πρόβλημα των τραυματισμών. Ο Λίλα που θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση για μεθαύριο, αφού παίζει σε πολλές θέσεις, χτες είχε ενοχλήσεις και εκτιμήθηκε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. 

Ο Τσάβεζ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τα Χριστούγεννα. Παρουσίασε ένα πρόβλημα στο γόνατο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, που επιδεινώθηκε από νέο χτύπημα που δέχτηκε στο ματς κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Στο περασμένο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και αν το επέτρεπαν οι συνθήκες του αγώνα να έμπαινε για λίγα λεπτά προκειμένου να πάρει την 4η κίτρινη κάρτα, για να εκτίσει την ποινή στο διάστημα της αποθεραπείας. Τελικά δεν μπήκε και το ιατρικό επιτελείο εντός των ημερών θα αποφασίσει αν θα ακολουθήσει αγωγή αποκατάστασης ή θα κάνει επέμβαση στο γόνατο ώστε να εκμεταλλευτούν τις μέρες των Χριστουγέννων που δεν θα υπάρχουν αγώνες. Αν όλα πάνε καλά, ο Αργεντινός μέσος θα επιστρέψει μετά το νέο έτος για τα παιχνίδια του β’ γύρου. Οπωσδήποτε είναι μια σημαντική απώλεια για τον ΠΑΣ και σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. 

Επιστρέφει ο Κοζορώνης που εξέτισε την ποινή του που μάλλον θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Σταύρου Τσουκαλά στη μεσαία γραμμή. Όσο για τα κενά των Μιχαήλ, Ναδάλες στην άμυνα, ο Πετράκης δοκίμασε τελευταία αριστερό μπακ τον Στρούνα αντί του Ναδάλες, χωρίς να μετακινήσει τον Καρανίκα από το δεξί άκρο και στο κέντρο της άμυνας τον Μπέριο αντί του Μιχαήλ, που θα είναι δίδυμο με τον Τζημόπουλο. Παρά τις ελλείψεις στον ΠΑΣ υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.