Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Τα παρασκήνια κάτω από τις εξέδρες στον χτεσινό προημιτελικό

Στιγμιότυπο από τον χτεσινό αγώνα ΠΑΣ - Αγία Μαρίνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ πέρασε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ, καθώς χτες το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ συνέτριψε με σκορ 4-1 την Αγία Μαρίνα.
Παρά τη δυνατή βροχή, τον αέρα και την ολισθηρότητα του γηπέδου καθώς σε πολλά σημεία ήταν νερά, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, όπου η ομάδα του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε καλύτερα τις φάσεις που έκανε πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή νίκη.


-Απέναντι στην Αγία Μαρίνα που είναι πρωτοπόρος στον α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας, έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της νέας γενιάς, τον Μιχάλη Μπόλο και έδειξε και αυτή καλά στοιχεία. Απλά δεν απέφυγε κάποια λάθη στην άμυνα με συνέπεια να εκτελεστεί από τον ΠΑΣ όταν του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες.

-Ο ΠΑΣ πέρασε πλέον στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ελεούσας. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι Πίνδος Κόνιτσας – Α. Ο. Ανατολής. Παρά τη βροχή και το κρύο αρκετός κόσμος με ομπρέλες παρακολούθησε το παιχνίδι. Η Αγία Μαρίνα από το 81’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μπαλατζία. Την πρώτη κίτρινη δέχτηκε στο 53’.

-Μετά τον αγώνα από το Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο παραδόθηκε ένας αυτόματος απινιδωτής στην ΕΠΣΗΠ που τον παρέλαβε ο πρόεδρος Κώστας Βρακάς.

-Παρόντες στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς και ο αντιπρόεδρος Λάζαρος Κιτσάκης.


-Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Χρόνης Τσανάκας, που είναι μαθημένος σε δύσκολες αποστολές. 

-Από πλευράς ΠΑΣ ήταν ο υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Ιωάννου, ο διευθυντής των γραφείων Αλέκος Πότσης, ο προπονητής της Κ-17 Λάζαρος Σέμος και φυσικά ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δεβελέγκας που ήταν στον πάγκο.


-Σαν…αστροναύτης ήταν τυλιγμένος με τα αδιάβροχα ο φροντιστής Μιχάλης Ντούσκος που ήταν μέσα στη βροχή για να μη λείψει τίποτα από την ομάδα.


-Περίπου 30 φανατικοί φίλοι της Αγίας Μαρίνας ήταν στις εξέδρες και πολλές φορές διαμαρτυρήθηκαν για αποφάσεις του διαιτητή Μάντζιου.


-Μεταξύ των θεατών ήταν ο πρόεδρος της Πίνδου Κόνιτσας Σωτήρης Τριανταφυλλίδης και ο προπονητής του Κένταυρου Μουσιωτίτσας Αλέκος Τάτσης.


-Παλιά στον Α. Ο. Αμπελοκήπων, την ιστορική «Μπάρτσα» ξεχώρισαν οι Πέτρος και Βασίλης Ψαρράς που είναι πρώτα ξαδέλφια. Τώρα οι γιοί τους, Ναπολέων και Ισάσων Ψαρράς αντίστοιχα, αγωνίζονται στις ομάδες νέων του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι αυτό που λέμε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά.



-Το χτεσινό ματς ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί απευθείας από το ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 αλλά η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε τη μετάδοση για τεχνικούς λόγους. Το εν λόγω κανάλι μετέδωσε απευθείας, τα προηγούμενα παιχνίδια Ανατολή – Βελισσάριο, Κατσικά – Ανατολή, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας.