Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

"Περονόσπορος" στους πάγκους μετά την παρέλαση!

Τέλος και ο Μιχάλης Γρηγορίου από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Τουλάχιστον πρόλαβε την παρέλαση, αφού άλλοι έφυγαν νωρίτερα


H ήττα του Ατρόμητου στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή αποτέλεσε ουσιαστικά το κύκνειο άσμα του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Το μεσημέρι της Τρίτης (3/11) μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποίησε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό. Όπως διαβάσατε στο "24ο Ευαγγέλιο" του Sport24.gr , φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Περιστερίου είναι ο Τραϊανός Δέλλας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο κι έπειτα από διεξοδική συζήτηση πρυτάνευσε η άποψη ότι το καλό της ομάδας επιτάσσει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε τα εξής:  
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ΠΑΕ αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος μηδενός εξαιρουμένου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.
Τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα που ήμασταν μαζί.
Τον κόσμο που φάνηκε το επίπεδο του όταν η ομάδα ήταν στα πολύ δύσκολα.
Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω όμως στον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και στον πρόεδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό γιατί αυτοί οι άνθρωποι σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όλοι εμείς που ασχολούμαστε από οποιοδήποτε πόστο με το ποδόσφαιρο πρέπει να τους κρατάμε και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν για πάντα στο χώρο.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να δουλέψω στον Ατρόμητο».
Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας  ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία  και εργατικότητα. Επί ημερών του η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορία της.
Ευχαριστούμε επίσης και τους συνεργάτες του Δημήτρη Τσίτο, Γιάννη Γεωργιάδη, Λευτέρη Τσουκαλά, Βασίλη Καλογιάννη".

ΠΗΓΗ: sports24.gr