Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ουζουνίδης: Η καλή εμφάνιση έφερε τη νίκη

Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης


Ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για τη νίκη: «Μία καλή εμφάνιση και ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ίσως να μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό είναι το στυλ της ομάδας μας, αυτό θέλουμε να παίζουμε. Όταν παίζουμε έτσι θα μπορούμε να παίρνουμε αποτέλεσμα με οποιαδήποτε ομάδα , όταν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα. Τώρα έχουμε μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Αυτό ίσως ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Φτάσαμε τους 22 βαθμούς, είναι πολύ καλή συγκομιδή. Ότι πάρουμε από εδώ και πέρα θα είναι κάτι πολύ καλό για εμάς».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Το πρόβλημα δεν ήταν το άσχημο παιχνίδι της Ξάνθης, η νοοτροπία ήταν το πρόβλημα. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε σωστά. Αν κρατήσουμε τα πλεονεκτήματα θα πάμε καλά και στη συνέχεια. Ο Πανιώνιος πάντα είναι μία ομάδα που θέλει να διεκδικεί κάτι και αυτό θα κάνουμε».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Μία ομάδα έχει ένα ρόστερ και όλοι θα χρειαστούν να παίζουν. Οι αλλαγές δεν έγιναν μόνο σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αλλά και με τον αντίπαλο που παίζουμε. Θέλουμε όλοι να είναι σε ετοιμότητα».

Για το αν σκέφτεται την Ευρώπη: «Όχι, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν θέλουμε να κοιτάμε την βαθμολογία, θέλουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι. Όσο μένουμε ψηλά τότε θα κοιτάμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Όταν ξεκαθαρίσουμε με το θέμα παραμονή, θα δούμε μετά τι θα μπορούμε να πετύχουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος».


ΠΗΓΗ: panionianea.gr