Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Θεοδωρίδης: Έπρεπε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Καλλονής Θαλής Θεοδωρίδης


Ο προπονητής της Καλλονής Θαλής Θεοδωρίδης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου και μάλιστα εκτός έδρας. Η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Είχαμε σχεδιάσει να φορτώσουμε το κέντρο με παίκτη παραπάνω και το πετύχαμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ παίζει με δύο αμυντικά χαφ, φέραμε το Γεωργίου στον άξονα, είχαμε κατοχή μπάλας.

Ο ΠΑΣ μπήκε μπροστά με το γκολ, είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε δυνατά, συνεχίσαμε να έχουμε κατοχή μπάλας και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να παίζει ανορθόδοξα με μεγάλες μπαλιές, είτε από τα στόπερ, είτε από τον τερματοφύλακά του.  Μέχρι την ισοφάριση ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Παραδόξως, ενώ έπρεπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, εκεί, λίγο η διάθεση του ΠΑΣ να γυρίσει το παιχνίδι, λίγο το δικό μας άγχος, δώσαμε στον αντίπαλο να έχει κάποιες  ευκαιρίες, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ. Χάσαμε ένα παιχνίδι, από το οποίο έπρεπε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Οι παίκτες μου ήταν μαχητές, προσπάθησαν, μόχθησαν, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας από το οποίο πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς της νίκης».