Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πετράκης: Θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: « Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν πολύ το θετικό αποτέλεσμα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν εισπράξαμε αυτά που δικαιούμασταν σαν ομάδα βάσει της απόδοσης που είχαμε.
Υπήρχε αναγκαιότητα να πάρουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα που ήταν και με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό είχε κάποιο άγχος που φάνηκε στο γήπεδο για τους παίκτες μου. Αν κάνουμε αποτίμηση του παιχνιδιού από την Καλλονή δεν κινδινέψαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μακριά καλό σε εκτέλεση. Εμείς εκτός από τα δύο γκολ, είχαμε το δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε τέρματα. Θα ήταν άδικο να μη κερδίζαμε. Κρατάμε τα καλά στοιχεία, δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και αυτό το ματς θα είναι η αρχή για καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Έχουμε καλά και ποιοτικά στοιχεία σαν ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι παίκτες να μη είναι καλοί».

Σε ερώτηση για το τι γίνεται με το Λίλα ανέφερε:  «Ο Λίλα χτύπησε με την εθνική Αλβανίας και από Δευτέρα θα είναι μαζί μας. Τον υπολογίζουμε σαν παίκτη».