Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Τάμπρατζης ανέλαβε την Α. Ε. Καραϊσκάκης

Νέος προπονητής στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ο Γιάννης Τάμπρατζης, παλιός παίκτης του Αθηναϊκού


Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αθηναϊκού  Γιάννης Τάμπρατζης – ήταν στη μεγάλη ομάδα των «λόρδων» που έπαιξε τελικό κυπέλλου και πήγε στην Ευρώπη – ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας με στόχο να την οδηγήσει στη Β’ Εθνική.
Πήρε τη θέση του Σάκη Παπαβασιλείου με τον οποίο μετά την ισοπαλία με τον Θεσπρωτό 1-1 επήλθε διαζύγιο. Ο Γιάννης Τάμπρατζης κατάγεται από την περιοχή της Χρυσοβίτσας Αιτωλοακαρνανίας. Πέρσι ήταν προπονητής στη Νέα Ιωνία (Γ’ Εθνική) και πριν είχε εργαστεί σε Ηλυσιακό, Α. Ο. Περιστερίου και άλλες ομάδες.

Για την πρόσληψη του νέου προπονητή από την Α. Ε. Καραϊσκάκης ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του πολύπειρου τεχνικού κ. Γιάννη Ταμπραντζή, ο οποίος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.Ο κ. Γιάννης Ταμπραντζής είναι ένας προπονητής καταξιωμένος, έμπειρος, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες. Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας καλωσορίζει τον Αρτινό τεχνικό κ. Ταμπραντζή και του εύχονται κάθε επιτυχία στον πάγκο της ομάδας μας».