Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Νίκη για ένα νέο ξεκίνημα ο ιστορικός ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από παλιότερο αγώνα του ΠΑΣ επί του Πανθρακικού με πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Τσάβεζ


Τη νίκη και μόνο αυτή θα επιδιώξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα γίνει το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Άλλη επιλογή δεν υπάρχει για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» από το να πάρει τους 3 βαθμούς για να αναπνεύσει σε όλους τους τομείς και κυρίως βαθμολογικά, αφού προέρχεται από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων. Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν χωρίς άγχος με οδηγό ότι η έκβαση του ματς θα εξαρτηθεί βασικά από τη δική τους απόδοση. Και δεν παρέλειψε στις τελευταίες προπονήσεις να τους επισημάνει τα λάθη που έγιναν τόσο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, όσο και με τον Ηρακλή στο κύπελλο, όπου ενώ προηγήθηκαν δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το προβάδισμα και δέχτηκαν γκολ κυρίως από φάσεις που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Σήμερα κόντρα στον Πανθρακικό, ο ΠΑΣ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, καθώς το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι περισσότερο βατό σε σχέση με τις 8 πρώτες αγωνιστικές που έπαιξε με ομάδες που τα τελευταία χρόνια καταλαμβάνουν τις 6 πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Για σήμερα υπάρχει γενική είσοδος με 10 ευρώ, προκειμένου να πάει στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Η ΠΑΕ υπενθυμίζει στους φιλάθλους που θα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια εισιτήρια, να ξέρουν οπωσδήποτε τον ΑΜΚΑ τους. Τα δε εκδοτήρια θα λειτουργήσουν μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. 

Με μια προπόνηση που έγινε χτες το πρωί στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Γιαννιώτικης ομάδας. Τελικά ο Άντι Λίλα δεν είναι έτοιμος και ο Πετράκης τον άφησε πάλι εκτός αποστολής. Εκτός πλάνων είναι και ο Θοδωρής Μπέριος που έχει 4 κίτρινες κάρτες. Αντίθετα ο Αλέξης Μιχαήλ έβγαλε τα ράμματα που είχε στο κεφάλι από το ματς  με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι στους 19 παίκτες που αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο. 

Ο ΠΑΣ πιθανόν να ξεκινήσει σήμερα με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Στρούνα, αριστερό το Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας Μιχαήλ, Τζημόπουλο, αμυντικά χαφ Τσουκαλά, Κοζορώνη, στα πλάγια ως περιφερειακούς τους Ακόστα, Τσάβεζ και στην επίθεση Μανιά και Ίλιτς. Στην αποστολή είναι και οι Περιστερίδης, Καρανίκας, Σαπαλίδης, Γιάκος, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Φερφελής.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου
15:00 Λεβαδειακός – Πανιώνιος 0-2
17:15 Πλατανιάς – Καλλονή 2-1
19:30 Βέροια – Ολυμπιακός 0-2
Κυριακή 1 Νοεμβρίου
15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ NS2
17:15 Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός NS4
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός NS2
19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ NS1
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου
19:30 Ηρακλής - Ατρόμητος NS1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 9 αγωνιστικές)
Ολυμπιακός 27
Παναθηναϊκός 18
Πανιώνιος 16
ΑΕΚ 16
ΠΑΟΚ 14
Αστέρας Τρίπολης 12
Λεβαδειακός 11
Βέροια 11
Πλατανιάς 11
Ατρόμητος 9
ΠΑΣ Γιάννινα 8
Παναιτωλικός 8
Ξάνθη 8
Ηρακλής 7
Καλλονή 6
Πανθρακικός 3

ΣΗΜ: Ολυμπιακός, Βέροια, Πλατανιάς, Καλλονή, Λεβαδειακός, Πανιώνιος έχουν από 9 αγώνες και οι υπόλοιπες ομάδες από 8