Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Πετράκης: Παρά την ήττα κάναμε σημαντική προσπάθεια

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Παναθηναϊκό


Ο ΠΑΣ Γιάννινα διεκδίκησε το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το φινάλε στη Λεωφόρο, αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στη βάση του δίχως κέρδος.

Ο Γιάννης Πετράκης πάντως εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας λόγο για έλλειψη ρέντας, αλλά και τονίζοντας πως το τελικό σκορ την αδικεί.
Μίλησε παράλληλα με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό, εκτιμώντας πως θα είναι ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό.
«Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα πιστεύω ότι η προσπάθεια των παικτών μου ήταν σπουδαία, όπως και η εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Το σκορ μας αδικεί με τον τρόπο που έγινε. Δεχτήκαμε τρία κρύα γκολ και σε στιγμές που δεν φαινόταν ότι θα τα δεχτούμε», είπε αρχικά ο Πετράκης.
«Απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά οι παίκτες μου δεν παράτησαν το ματς. Δεν τα παρατήσαμε και το τρίτο γκολ δεν έχει σημασία. Και με τον Ηρακλή φάγαμε τέτοια γκολ. Δεν μας πάει η ρέντα, αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Αν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα», πρόσθεσε.
Για το σύστημα του ΠΑΣ και αν απέδωσε: «Δεν θυμάμαι κλασική ευκαιρία του Παναθηναϊκού, φάγαμε τα γκολ όπως τα δεχθήκαμε».
Για τη χαμένη ευκαιρία του Ίλιτς: «Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αλλά και από την εικόνα της ομάδας μου».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Έχει ποικιλία στα τελειώματα της επίθεσης και βάζει προβλήματα στους αντιπάλους, γιατί έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει. Επίσης δεν δέχεται εύκολα γκολ και πιστεύω ότι θα είναι από τις ομάδες που θα σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό».