Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Γιάννης Πετράκης: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Έγινε ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τα καλά διαστήματα που είχαν κατά διαστήματα, Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ο αντίπαλος με 4-5 σουτ που είχε πέτυχε δύο γκολ.
Είναι άδικο για την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα να έχουμε κατοχή μπάλας έξω από την περιοχή και να μη τη μεταφράζουμε σε ευκαιρίες. Είναι ένα κομμάτι που θα το διορθώσουμε όσον αφορά την τελική προσπάθεια».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα με το Λίλα γιατί σε δύο φάσεις δεν πήρε τη μπάλα, ο Πετράκης απάντησε:  «Αυτό που λέτε είναι άδικο και δεν είναι σωστό. Τις πολλές καλές στιγμές είχαμε στο α’ ημίχρονο.  Πάνω στην ένταση του αγώνα, έτσι έκρινε ο κάτοχος της μπάλας και έτσι έκανε πάνω στη φάση θεωρώντας αυτό είναι το καλύτερο, Δεν υπάρχει κανένα θέμα μέσα στην ομάδα και χαιρόμουν τη συνεργασία μέσα στο γήπεδο των παικτών, μη μπούμε σε τέτοιες λογικές».  

Σε άλλη ερώτηση αν για την ομάδα υπάρχει θέμα Λίλα απάντησε: «Αυτό το θέμα δεν είναι προσωπικό δικό μου ούτε αφορά τη δουλειά μου. Εγώ με το Λίλα έκανα κουβέντα. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο».