Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χριστοβασίλης: Δεν δίνουμε Ιανουάριο τον Βελλίδη

Τι λέει ο Γιώργος Χριστοβασίλης για την περίπτωση του Μάρκου Βελλίδη


Η αναζήτηση τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την διοίκηση, μετά τις προβληματικές εμφανίσεις του Ρόμπιν Όλσεν. Στον Δικέφαλο είχαν αποφασίσει να δώσουν πίστωση χρόνου στον Σουηδό πορτιέρο μέχρι να προσαρμοστεί.
Όμως με βάση τα αποτελέσματα, ο 25χρονος κίπερ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει και τα οποία στοιχίζουν στην ομάδα. Έτσι λοιπόν η καλοκαιρινή επένδυση δεν απέδωσε και στην Τούμπα ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, παράγοντας του Δικεφάλου ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα για συμβόλαιο τριών ετών. Οι Ηπειρώτες επιβεβαιώνουν το ζωηρό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή κίπερ, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. 

Ο πρόεδρος των Γιαννιωτών μίλησε στο Gazzetta.gr για το θέμα, λέγοντας τα εξής: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για τον Βελλίδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όμως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Εμείς πάντως δεν είμαστε θετικοί στο να παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο γιατί θα έχουμε πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα. Ο τρίτος τερματοφύλακας έχει τραυματιστεί σοβαρά κι έχουμε μείνει με δύο τερματοφύλακες. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν αποχωρήσει ο Μάρκος τώρα θα έχουμε πρόβλημα, ειδικά από την στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή. Πάντως δεν έχει νόημα να μιλάμε για τέτοια θέματα αυτή την στιγμή αφού μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον ποδοσφαιριστή».   

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr