Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο ρόλος του σήμερα στα Γιάννινα

Το τεχνικό τημ του ΠΑΟΚ αποχωρεί από το γήπεδο. Δεξιά ο Άγγελος Ζαζόπουλος, στο μέσον ο Πάμπλο Γκαρσία και αριστερά ο Θανάσης Κρυωνάς


Ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και το μπάτζετ είναι δεκαπλάσιο απ’ αυτό που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ο γενικός αρχηγός και μεγάλος άσσος της δεκαετίας του ’70 Κώστας Ιωσηφίδης που στο τέλος συνεχάρη και τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη για τη νίκη.


-Συμβουλευτικό ρόλο στις υποδομές του ΠΑΟΚ έχει και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο αγαπημένος των φιλάθλων του Δικέφαλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας είναι στο τεχνικό επιτελείο της Κ-17 με τον Άγγελο Ζαζόπουλο. Στο τεχνικό επιτελείο είναι και ο Θανάσης Κρυωνάς.

Λάζαρος Σέμος και Πάμπλο Γκαρσία σε χειραψία στο τέλος του αγώνα. Ο πρώην άσσος του ΠΑΟΚ πάντως έδειχνε πικραμένος, προφανώς από την ήττα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο


-Θερμή χειραψία είχε στο τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία με τον προπονητή του ΠΑΣ Λάζαρο Σέμο. Στα γήπεδα δεν έπαιξαν αντίπαλοι, γιατί όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Πάμπλο ο Σέμος είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο.

-Ο Άγγελος Ζαζόπουλος δεν κάθισε ούτε μια στιγμή στον πάγκο, όπως και ο Λάζαρος Σέμος. Συνεχώς οι κόουτς έδιναν οδηγίες στους παίκτες τους.

-Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος πήγε και συνεχάρη όλους τους παίκτες του ΠΑΣ που ήταν μαζεμένοι στο κέντρο και πανηγύριζαν τη νίκη. Να αναδεικνύονται αυτές οι στιγμές γιατί δείχνουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Δεξιά ο Κώστας Ιωσηφίδης, αριστερός ακραίος αμυντικός στη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του '70 του ΠΑΟΚ. Μόνιμος γενικός αρχηγός τα τελευταία χρόνια είτε της ΠΑΕ είτε των υποδομών.


-Από πλευράς ΠΑΣ με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησε όλο το παιχνίδι ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που εμπέδωσε και την φιλοσοφία στην ομάδα να δουλεύει με νέα παιδιά. Ήταν ακόμα ο υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Ιωάννου, ο Φόντας Βρόσγος και άλλοι. Από το τεχνικό τημ της ΠΑΕ ήταν οι Γιώργος Γεωργουλόπουλος και Χρήστος Τσελιόπουλος.


-Στον ΠΑΟΚ είναι και ο Γιαννιώτης Αντώνης Γαϊτανίδης που τα πάει πολύ καλά, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Στις εξέδρες ήταν και οι γονείς του, όπως και οι γονείς πολλών άλλων παικτών. 

Οι δύο γενικοί αρχηγοί Ιωσηφίδης (ΠΑΟΚ), Σιόζιος (ΠΑΣ) σε αλλαγές των ομάδων τους.


-Το ματς βιντεοσκοπήθηκε από την WEB TV του super-fm.gr και αναλυτικά πλάνα θα μεταδοθούν από την ιστοσελίδα του σταθμού, Στην κάμερα ήταν ο Σάκης Σιούλης και στην περιγραφή ο Γιάννης Γιαννάκης.

-Στο ματς ήταν και οι επιτελείς της Κ-20, ήτοι ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δεβελέγκας και ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης.

-Γιατρός αγώνα ήταν ο βετεράνος άσσος του Α.
Ο. Βελισσαρίου Βαγγέλης Σήτος. Υπόδειγμα αθλητή αλλά και επιστήμονα.