Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Σε Ευρώπη και Ασία έφτασε η χάρη του ΠΑΣ

Στη Μιανμάρ (Βιρμανία) της νοτιοανατολικής Ασίας έφτασε ο Θέμης Τζημόπουλος για φιλικό με την εθνική Νέας Ζηλανδίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Άδειασε ο ΠΑΣ από τη Δευτέρα καθώς απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι 4 διεθνείς που είναι με τις εθνικές ομάδες. Ο Μάρκος Βελλίδης έχει πολλές πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο και σε επίσημο παιχνίδι, κρίσιμα ματς δίνουν οι Λίλα, Στρούνα καθώς οι ομάδες τους διεκδικούν πρόκριση στο EURO 2016, ενώ πιο μακριά, φτάνοντας κοντά στην Κίνα, ταξίδεψε ο Θέμης Τζημόπουλος που θα λάβει μέρος σε φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας.
Με μια βαλίτσα στο χέρι σε Ευρώπη και Ασία οι διεθνείς του ΠΑΣ μάχονται σε διεθνή επίπεδο και είναι ευκαιρία να δούμε το ταξίδι τους στα 4 σημεία του ορίζοντα.Αυτό είναι τιμητικό και για τον ΠΑΣ όπως και για τα Γιάννινα, καθώς σε διεθνή δίκτυα αναφέρονται τα βιογραφικά όλων των παικτών και οι ομάδες που αγωνίζονται. Και η χάρη του ιστορικού "Άγιαξ της Ηπείρου" έφτασε σε Ευρώπη και Ασία.

Μπορεί να κάνει ντεμπούτο ο Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης κλήθηκε από τον Τσάνα για τα παιχνίδια με Φιλανδία (4/9 στην Αθήνα) και Ρουμανία (7/9 στο Βουκουρέστι). Μετά την καταπληκτική εμφάνιση στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπου μπήκε και στον διαγωνισμό για ανάδειξη MVP της 2ης αγωνιστικής και δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν έχει ουσιαστικές πιθανότητες πρόκρισης, ο Κώστας Τσάνας που είναι πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του γκολκίπερ του ΠΑΣ μπορεί να του εμπιστευτεί και τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προσωρινός ομοσπονδιακός τεχνικός συνεχάρη το Μάρκο Βελλίδη για τη σπουδαία εμφάνιση που έκανε στο ματς της περασμένης Κυριακής.

Κρίσιμα ματς οι Στρούνα και Λίλα

Κρίσιμα παιχνίδια δίνουν με τις εθνικές ομάδες τους οι Αντράζ Στρούνα και Άντι Λίλα, καθώς οι εθνικές ομάδες τους Σλοβενίας και Αλβανίας διεκδικούν θέσεις πρόκρισης για τα τελικά του EURO 2016. Η Σλοβενία του Αντράζ Στρούνα διεκδικεί τη 2η θέση στον όμιλό της από την Ελβετία που εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης. Θα παίξει με Ελβετία (5/9 στη Ζυρίχη) και Εσθονία (8/9 στη Λουμπλιάνα). Ειδικά το ματς με την Ελβετία είναι παιχνίδι φωτιά. Επίσης η Αλβανία του Άντι Λίλα διεκδικεί με αξιώσεις πρόκριση στα τελικά του EURO 2016, καθώς ισοβαθμεί στη 2η θέση με τη Δανία και έχει δύο παιχνίδια που θα κρίνουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Η Αλβανία θα παίξει εκτός έδρας με τη Δανία (4/9 ώρα 21:45 στην Κοπεγχάγη) και εντός έδρας με την πρωτοπόρο του ομίλου Πορτογαλία (7/9 ώρα 21:45 στα Τίρανα).

Στη Βιρμανδία ο Τζημόπουλος


Με τη βαλίτσα στο χέρι είναι και ο Θέμης Τζημόπουλος που θα κάνει και το πιο μακρινό ταξίδι απ’ όλους. Κλήθηκε από την εθνική Νέας Ζηλανδίας για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Μιανμάρ (Βιρμανδία) και συγκεκριμένα στην πόλη Γιανγκόν (Ρανγκούν) που δεν είναι πρωτεύουσα του κράτους αλλά η μεγαλύτερη πόλη. Το φιλικό Μιανμάρ – Νέα Ζηλανδία θα γίνει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 14:30 το μεσημέρι. Το Μιανμάρ είναι ένα κράτος που μέχρι το 1988 λεγόταν Βιρμανδία και είναι ανάμεσα από Κίνα, Μπαγκλαντές και Ταϊλάνδη στη νοτιοανατολική Ασία. Ο Θέμης Τζημόπουλος κλήθηκε την περασμένη άνοιξη στην εθνική Νέας Ζηλανδίας γιατί η μητέρα του έχει ρίζες από εκεί και ντεμπούτο έκανε στο ματς Νότιο Κορέα – Νέα Ζηλανδία 1-0 στις 31-3-2015. Και τώρα στο φιλικό της ερχόμενης Δευτέρας θα κάνει τη 2η συμμετοχή.