Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Σκληρή προσπάθεια αλλά και συμβουλές από τον Πετράκη

Σήμερα Σάββατο έγινε το πρωί προπόνηση και αύριο Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα αναμένεται να περάσει το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν υπάρχει στο πρόγραμμα και κανένα φιλικό. Υπήρξαν προτάσεις από τη Λάρισα και άλλες ομάδες Β’ Εθνικής για φιλικά παιχνίδια, αλλά τελικά ο Κρητικός τεχνικός έκρινε ότι το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι διαφορετικό.
Έτσι σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί, αύριο Κυριακή θα δοθεί ρεπό για ξεκούραση και τη Δευτέρα το πρώτο ραντεβού θα είναι για τις 6 το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ.  Μάλιστα η σημερινή πρωινή προπόνηση θα τελειώσει πριν τις 11 για να δουν όσοι θέλουν και τον αγώνα των ομάδων νέων Κ-20 ΠΑΣ – ΠΑΟΚ που θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ εκεί που γίνονται και οι προπονήσεις της ομάδας.

Εκεί θα είναι οπωσδήποτε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που είναι υπεύθυνος των υποδομών ενώ συνηθίζει και ο Γιάννης Πετράκης να βλέπει αγώνες νέων, καθώς εκεί υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παρακολουθούνται από την ΠΑΕ με σκοπό κάποια στιγμή να προωθηθούν στην επαγγελματική ομάδα, όπως έγινε φέτος με τους Μασούρα, Κολιοφούκα που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Χτες έγινε μόνο προπόνηση το απόγευμα με πολλές ασκήσεις φυσικής και τεχνικής κατάρτισης. 

Αυτό που επιδιώκουν όλοι στο τεχνικό τημ είναι να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή κατάσταση και στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την άλλη Κυριακή να πάει με μεγάλες αξιώσεις. Ο Πετράκης έχει πάντα στο μυαλό του το παιχνίδι αυτό, προσπαθώντας μέσα από την ανάλυση του παιχνιδιού της ΑΕΚ να προσδώσει στην δική του ομάδα το κατάλληλο σχήμα και τακτική για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. 

Χτες άνθρωπος του ΠΑΣ βρέθηκε στο Αγρίνιο και πήρε μια εικόνα από την εμφάνιση της Ένωσης στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Πετράκης έμεινε τελικά στα Γιάννινα για να είναι στην προπόνηση και έστειλε συνεργάτη του στη γειτονική πόλη για να «κατασκοπεύσει» τον προσεχή αντίπαλο. 

Παράλληλα αυτές τις μέρες και με αφορμή τη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ και τον μεγάλο θόρυβο και δημοσιότητα που προκάλεσε η επιτυχία αυτή, ο Πετράκης ζήτησε απ’ όλους να χαμηλώσουν οι τόνοι και να ξεχάσουν το ταχύτερο δυνατό το παιχνίδι αυτό, καθώς υπάρχουν μπροστά δύσκολα παιχνίδια και οι συνθήκες επιβάλουν αυστηρή προσήλωση στη δουλειά και σκυμμένα τα κεφάλια. Άλλωστε ο Πετράκης, με το που τελείωσε το ματς με τον ΠΑΟΚ είχε πει ότι κανείς δεν πρέπει να κολλήσει στο παιχνίδι αυτό, γιατί αν δεν υπάρξει η ανάλογη συνέχεια δεν θα έχει αξία και η επιτυχία επί των Μακεδόνων. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν μόνο οι διεθνείς Βελλίδης, Λίλα, Στρούνα, Τζημόπουλος.