Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Και ο Θέμης Τζημόπουλος στάθηκε στις δύο αποβολές

Ο Θέμης Τζημόπουλος κάνει δηλώσεις στη NOVA


Σε ερώτηση ρεπόρτερ της NOVA προς τον Θέμη Τζημόπουλο, αν ήταν κομβικές οι αποβολές τόσο η δική του όσο και του Αλέξη Μιχαήλ προηγουμένως, τόνισε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο β’ ημίχρονο είχαμε καλύτερη παρουσία.
Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα παρουσιάσει μια επιθετικότητα και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το αντιμετωπίσαμε αυτό παίζοντας κλειστά στην άμυνά μας. Μετά το πέναλτι και το γκολ που δεχτήκαμε νομίζω ότι χάσαμε την ψυχραιμία μας, για ένα δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Μετά έγιναν οι δύο αποβολές και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε».


Σε ερώτηση αν ο ΠΑΣ θα είναι δύσκολος αντίπαλος και στη συνέχει ανέφερε: «Έχουμε μια σφιχτή άμυνα, οι αντίπαλοι δεν μας δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και με τις κόντρα επιθέσεις προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά που δημιουργεί ο αντίπαλος».


Όταν ζητήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Μπουονανότε που τον αντιμετώπισε στο παιχνίδι ο Τζημόπουλος απάντησε: «Εντάξει, σίγουρα θα προσφέρει ποιότητα στο πρωτάθλημά μας, σήμερα ήταν πολύ καλός, έβαλε και τα δύο πρώτα γκολ. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω»

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ