Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Κολοβέτσιος: Τώρα θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ με τη φανέλα της ΑΕΚ ενδεχομένως να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του


Για πρώτη φορά αύριο (εφόσον φυσικά αγωνιστεί) ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα τεθεί ως αντίπαλος απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο στόπερ του δικεφάλου μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πρέπει μαζί με τον κόσμο να πιέσει από το ξεκίνησε τα Γιάννινα, ώστε να έρθει ένα γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει να έρθει η νίκη. 


Αναλυτικά ο Κολοβέτσιος είπε στην κάμερα της NOVA: 


Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΣ, στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή εμένα. Στα Γιάννενα πέρασα δύο υπέροχα χρόνια, η ομάδα είχε πολλές επιτυχίες τότε. Υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση ανάμεσα σε εμένα και τους οπαδούς του ΠΑΣ, όμως τώρα είμαι στην ΑΕΚ και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ομάδα μου». 

Για τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων: «Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει αγωνιστικά. Δουλέψαμε όλο αυτό τον καιρό, κάναμε ένα φιλικό στο Αγρίνιο και η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε για να ανταπεξέλθουμε στις συγκυρίες του παιχνιδιού για να πάρουμε τη νίκη». 

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Μαζί με τον κόσμο θα πρέπει να πιέσουμε από την αρχή του αγώνα, να έχουμε την κατοχή και να σκοράρουμε γρήγορα. Ένα γρήγορο γκολ θα μας βοηθήσει». 

Για τη δική του κατάσταση: «είμαι πάρα πολύ καλά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Όλο αυτό θα γίνει με δουλειά και υπομονή. Όλα τα άλλα θα γίνουν…». 

ΠΗΓΗ: aek365.com