Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας Γιαννιώτης που διαπρέπει στον Ατρόμητο

Καταγωγή από τα χωριά της Λάκκας Σουλίου έχει ο Τόλης Αποστόλου


Από τα χωριά της Λάκκας Σουλίου του νομού Ιωαννίνων κατάγεται ο Τόλης Αποστόλου, που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο Περιστερίου και τώρα είναι ίσως ο κορυφαίος ανιχνευτής ταλέντων στην Ελλάδα. Προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο. Η τύχη δεν το έφερε να παίξει και στον ΠΑΣ, καίτοι κατά το παρελθόν είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες. Αλλά εκείνες τις εποχές υπήρχε μια άλλα αντίληψη και λογική στον «Άγιαξ της Ηπείρου».


Για τον Ηπειρώτη στη  καταγωγή αλλά πολιτογραφημένο σαν Περιστεριώτη καθώς εκεί πέρασε πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής δράσης υπάρχει ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στην αξιόλογη ιστοσελίδα peristerisports.gr το οποίο και αναδημοσιεύουμε.

Ο  Τόλης Αποστόλου απο το καλοκαίρι του 2008 βρίσκεται στον Ατρόμητο ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας και Υπεύθυνος προπονητής των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών.
Από τα δικά του έμπειρα μάτια έχουν περάσει αρκετά νεαρά ταλέντα ποδοσφαίρου, αλλά ο ίδιος έχει συλλέξει τους καλύτερους και τους έχει φέρει στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ατρόμητο!

Ψάχνει πάντα τους καλύτερους με σκοπό αυτά τα παιδιά να βοηθήσουν όχι μόνο τις μικρές ομάδες, αλλά κάποια στιγμή να φτάσουν στην πρώτη ομάδα από τα σπλάχνα του Ατρόμητου!

Η αγάπη του για τον Ατρόμητο,τον ξεχωρίζει τόσο στην δουλειά του που είναι '' Ατρόμητος '' όσο και στην αγαπημένη του ομάδα που βρίσκεται δίπλα της και θέλει να είναι και αυτός χρήσιμος πάντα!

Στον Ατρόμητο ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί 7 έτη(1986-1993), ενώ το 2005 ήταν βοηθός προπονητή του Γιώργου Παράσχου στην πρώτη ομάδα!

''Μια ζωή Ατρόμητος'' επι λέξη ήταν το σχόλιο σε φωτογραφίες με τις μοναδικές αλλά και αξέχαστες στιγμές του στον Ατρόμητο!


Αγαπητός άνθρωπος με ευγένεια, χαρακτήρα αλλά και προσήλωση στην δουλειά του συνδυάζουν επίσης το βιογραφικό του!