Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αιχμές Λάρισας και ΠΑΣ με επίκεντρο τον Κρητικό

Ανακοινώσεις με αιχμές από Λάρισα και ΠΑΣ με επίκεντρο τον Τάσο Κρητικό


Η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Κρητικού που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά υπεισήλθε και σε άλλα θέματα, αναφέροντας ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος γιατί δεν δέχτηκε να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με δική της ανακοίνωση ότι μετά την επιστροφή του Άντι Λίλα ο Τάσος Κρητικός δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη και γι’ αυτό έμεινε ελεύθερος καθώς υπήρξε σχετική εισήγηση του προπονητή.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τάσου Κρητικού, που είναι 20 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία είχε μεταγραφεί μετά τη λύση και εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 υπό την ιδιοκτησία του κ. Πηλαδάκη.

Ο Τάσος Κρητικός αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου κυνηγού, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ20 και είχε περισσότερες από 25 συμμετοχές, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League, όσο και στο κύπελλο Ελλάδος. Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο και του ζητήθηκε η ανανέωση για άλλα 3 χρόνια, αφού το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2016 κι επειδή αρνήθηκε την ανανέωση συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα να λύσει το συμβόλαιο του.

Με την ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με διαφορετικές απολαβές για τη Football League και τη Super League.
Έτσι μετά τη μεταγραφή του Τάσου Κρητικού στην ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνίζονται οι εξής Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές: ο αρχηγός Κώστας Μπανούσης, οι αμυντικοί Σουλιώτης και Μανακούσιος, ο αμυντικός μέσος Χάμος και ο Τάσος Κρητικός».

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράγουν κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσου Κρητικού.
Ο ποδοσφαιριστής, ειδικά μετά την επιστροφή του διεθνή Andi Lila, δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή μας και μετά από δική του εισήγηση έγινε η συγκεκριμένη αποδέσμευση. Τα όσα χάριν εντυπωσιασμού γράφονται δεξιά και αριστερά είναι παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή μας».

Σημείωση gianninasports.gr


Επειδή ο ΠΑΣ και η Λάρισας είναι δύο ιστορικές ομάδες της περιφέρειας και ιδιαίτερα δημοφιλείς, έχοντας ανέκαθεν καλές σχέσεις μεταξύ τους, δεν είναι πρέπον για ερίζουν δημόσια και ένα θέμα που δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Ο παίκτης έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ και εντάχτηκε στο δυναμικό της Λάρισας. Αυτή είναι η ουσία και εδώ κλείνει και η υπόθεση. Όλα τα υπόλοιπα πέραν αυτών δεν έχουν καμία αξία.