Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκλογές πέρασαν, ο ΠΑΣ πάλι στο προσκήνιο

Με αισιοδοξία ο ΠΑΣ περιμένει τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο (φωτο από την περσινή αναμέτρηση)


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι κυανόλευκοι τονίζουν ότι στην έδρα τους πρέπει να είναι αχτύπητοι και στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη.
Μετά τις χτεσινές εκλογές από σήμερα μπαίνουμε και πάλι σε ποδοσφαιρική δράση, ανεξάρτητα αν ισχύει και για σήμερα η απαγόρευση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Ωστόσο αρχίζει να μυρίζει και πάλι μπάλα και ποδόσφαιρο καθώς μεσοβδόμαδα θα γίνουν οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής.

Ο «Άγιαξ» ασφαλώς δεν επηρεάστηκε από τις εκλογές και δεν βγήκε το από κλίμα των προπονήσεων. Στο γήπεδο την πέρασαν ο Πετράκης και οι παίκτες τόσο το πρωί του Σαββάτου όσο και το απόγευμα της Κυριακής, κάνοντας κανονικά προπόνηση, δίνοντας και τα χρονικά περιθώρια στους έλληνες παίκτες να ασκήσουν και τα εκλογικά τους δικαιώματα. Από σήμερα όπως ο ΠΑΣ μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και τα φώτα είναι στραμμένα αποκλειστικά το ματς της Τετάρτης που θα ξεκινήσει στις 18:15 στο ιστορικό στάδιο «Ζωσιμάδες». 


Εκεί όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» απέναντι στον Ατρόμητο έχει 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα προηγούμενα χρόνια και στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Εθνικής. Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πετράκης για το παιχνίδι αυτό και είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Μιχαήλ και Τζημόπουλου που αποβλήθηκαν στο ματς με την ΑΕΚ. Σήμερα στην απογευματινή προπόνηση ο Κρητικός τεχνικός θα δοκιμάσει το σχήμα που θα παρατάξει στο μεθαυριανό παιχνίδι. 

Όπως σημειώσαμε και άλλες φορές, στη θέση του Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας προορίζεται ο Σκόνδρας. Εκεί που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και φαίνεται να προβληματίζει περισσότερο τον Πετράκη, είναι ποιος θα παίξει αμυντικός χαφ στη θέση του Τζημόπουλου και δίπλα στον Τσουκαλά. Όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις, οι επιλογές είναι δύο, είτε να ξεκινήσει στη θέση αυτή με το Λίλα, είτε με τον Κοζορώνη. 

Στο δίτερμα που γινόταν σε καθημερινή σχεδόν βάση τις προηγούμενες μέρες πότε έπαιζε με το βασικό σχήμα ο ένας και πότε ο άλλος. Στη σημερινή προπόνηση με την οποία ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία θα φανεί περισσότερο για το τι σκέφτεται ο Πετράκης. Προπόνηση θα γίνει και την Τρίτη, αλλά πιο χαλαρά, καθώς είναι παραμονές αγώνα και δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη ένταση. 

Στον ΠΑΣ θεωρούν δύσκολο το ματς της Τετάρτης απέναντι σε μια ποιοτική και αξιόμαχη ομάδα. Όμως οι κυανόλευκοι των Ιωαννίνων πιστεύουν ότι με προσοχή και σοβαρότητα μπορούν να φτάσουν στη νίκη και το ως θα εξελιχθεί το παιχνίδι, θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τη δική τους εμφάνιση.