Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Με τα μούτρα στη δουλειά από Δευτέρα στον ΠΑΣ

Ο Αντράζ Στρούνα που διακρίνεται αριστερά στη φωτογραφία αγωνίστηκε χτες βράδυ με την εθνική Σλοβενίας στο κρίσιμο ματς μέσα στην Ελβετία


Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό και ανανέωσε το ραντεβού για αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα. Χτες έγινε μόνο μια προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια τόσο ο Πετράκης όσο και αρκετοί ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν τον αγώνα των ομάδων νέων Κ-20 ΠΑΣ – ΠΑΟΚ 0-1.
Ειδικά ο Τσουκαλάς έχει και αναμνήσεις αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Δικέφαλου, έγινε επαγγελματίας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΣ, έχοντας τα τελευταία χρόνια μια σημαντική παρουσία.

Στη χτεσινή πρωινή προπόνηση οι παίκτες έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα στο ΠΕΑΚΙ και ακολούθησε δίτερμα μικρής διάρκειας με ασκήσεις τακτικής. «Αύριο θα ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη, αλλά από Δευτέρα θα πρέπει και πάλι να ιδρώσουμε πολύ στο γήπεδο γιατί έχουμε μια σειρά σημαντικών αγώνων που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους» είπε στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης μόλις τελείωσε η προπόνηση. Αυτό γίνεται σχεδόν κάθε μέρα. Μόλις τελειώνει η προπόνηση ο Κρητικός τεχνικός μέσα στο γήπεδο για λίγα λεπτά μιλά στους παίκτες και κάνει την ανάλυση των όσων έγιναν, περνώντας παράλληλα και τα μηνύματα που θέλει στους παίκτες για την τόνωση της ψυχολογίας τους. 

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, μεσοβδόμαδα μετά τις εκλογές θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον Ατρόμητο και λίγα 24ωρα μετά θα πάει στο Καραϊσκάκη να παίξει με τον Ολυμπιακό. Είναι αντιληπτό ότι τον περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δικαίως ο Πετράκης ζήτησε απ’ όλους να σφίξουν τις γροθιές και να είναι έτοιμοι για μεγάλες μάχες. Από Τετάρτη αναμένεται να είναι και οι διεθνείς στις προπονήσεις. 

Τον χορό των αγώνων ξεκίνησαν οι Βελλίδης και Λίλα χωρίς να έχουν συμμετοχή. Ο Βελλίδης ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας στο προχτεσινό ματς με την Φινλανδία, όπως και ο Λίλα στο ματς που έδωσε η Αλβανία μέσα στη Δανία και έληξε 0-0. Ο Λίλα ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, αλλά το ότι δεν έκανε προετοιμασία με κάποια ομάδα του στοίχισε τη θέση στην εθνική Αλβανίας και θα πρέπει να κάνει αντεπίθεση για να γίνει βασικός. 

Χτες βράδυ ήταν ο αγώνας της Εθνικής Σλοβενίας του Αντράζ Στρούνα μέσα στην Ελβετία. Η Σλοβενία έχασε 3-2 και ο Στρούνα αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα. Ο Θέμης Τζημόπουλος είναι από την Τετάρτη στη χώρα Μιανμάρ της Νοτιοανατολικής Ασίας και θα λάβει μέρος στο φιλικό που θα δώσει η εθνική Νέας Ζηλανδίας στη χώρα αυτή τη Δευτέρα στις 14:30 ώρα Ελλάδος. Στο μεταξύ παρότι πέρασαν δύο αγωνιστικές με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας που ξεπέρασαν τα περσινά όρια.