Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η προπόνηση, τα μπαράζ των διεθνών και η πίστη ακόμα και για νίκη

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΣ


Συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ (ώρα 16:00) και θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA 2. Ο Γιάννης Πετράκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ασχολήθηκε με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο δύσκολο παιχνίδι με την Ένωση.
Από ένα σημείο και μετά ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο διεθνής Αντράζ Στρούνα, καθώς προέρχεται από δύο παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας και έπρεπε να πάρει κάποιες ανάσες. Από αύριο Παρασκευή θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αττικής.

Πιστεύει σε επιτυχία ο ΠΑΣ

Το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή είναι ασφαλώς δύσκολο. Αλλά μη ξεχνά κανείς ότι για τον φετινό ΠΑΣ και το δυνατό μέταλλο που τον διακρίνει, όσο δύσκολα φαίνονται κάποια παιχνίδια, τόσο εύκολα μπορούν να αποδειχτούν την πράξη. Γιατί είναι μια ομάδα δεμένη, που μπορεί να κάνει ζημιές ακόμα και στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Απόδειξη το τι έπαθε ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή στα Γιάννινα. Ήρθε φέτος στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με πολύ κόσμο, με άλλον αέρα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και έφυγε φορτωμένος με 3 γκολ! Θέλουμε να πούμε μ’ αυτό ότι ο ΠΑΣ άλλαξε επίπεδα τα τελευταία χρόνια και είναι ικανός για όλα.

Θα ξαναφύγουν Λίλα και Στρούνα

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των ομίλων για την πρόκριση στο EURO 2016 αλλά υπάρχει η εκκρεμότητα με τα μπαράζ. Η Σλοβενία του Στρούνα και η Αλβανία του Λίλα κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους που συμμετείχαν οπότε θα λάβουν μέρος στα μπαράζ πρόκρισης για τη διοργάνωση αυτή.

Πρόστιμο 3000 ευρώ στον ΠΑΣ

ΠΑΣ και ΠΑΟΚ κλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Με τη διαφορά ότι ο ΠΑΣ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαλλάχτηκε.

Σάββατο παίζει η Κ-20 με ΑΕΚ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 στο γήπεδο των Σπάτων «Δημήτριος Δημητρίου» θα γίνει ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΣ για το πρωτάθλημα νέων Κ-20. Είναι η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον το πρόγραμμα των μικρών θα συμβαδίζει με το πρόγραμμα των επαγγελματικών ομάδων. Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για Αθήνα και θα διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο της παραλιακής Λεωφόρου. Θα πάει με στόχο θετικό αποτέλεσμα για να ρεφάρει και την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δεβελέγκας.