Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Στα...σημεία κέρδισε ο ΠΑΟΚ 1-0 τον ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα νέων Κ-20 ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1

Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων Κ-20. Ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ που σημείωσε στο 34’ με κεφαλιά ο Κούστα κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ, θα λέγαμε στα… σημεία, καθώς και οι γηπεδούχοι έκαναν φάσεις για να βάλουν κάποιο γκολ.
Παρά την ζέστη (το ματς ξεκίνησε στις 11 το πρωί) έγινε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι, αμφίρροπο στο μεγαλύτερο διάστημα, που όπως το κέρδισε ο ΠΑΟΚ έτσι θα μπορούσε να το κερδίσει και ο ΠΑΣ.

Αλλαγή για τον ΠΑΣ καθώς ο Μπισέλας έδωσε τη θέση στο Ζιώγα. Στο στιγμιότυπο ο παρατηρητής του αγώνα Κώτσης και ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννης Δεβελέγκας



Το γκολ της νίκης για το Δικέφαλο σημειώθηκε στο 34’ όταν σε αντεπίθεση που έγινε, σε σέντρα του Κτιστόπουλου ο Κούστα με κεφαλιά βρήκε στόχο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά. Λόγω του καύσωνα το παιχνίδια διακόπηκε και στα δύο ημίχρονα για λίγα λεπτά προκειμένου να δροσιστούν οι παίκτες.

Διαιτητής ο Πάνος με βοηθούς τους Θανασιά και Λιόντο του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παππάς, Τσιέπας, Κόκκας Ανδρ. Καλύβας, Μυρσινιάς, Μασούρας, Μούτσιος (Γ. Ψαρράς), Γιάκος, Μπισέλας(54’ Ζιώγας), Αλεξίου, Κόκκας Δημοσθ.(69’ Μαλάμος)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δίνει οδηγίες στους παίκτες του


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Κουτογλίδης, Ράνχα, Τσελεπίδης, Χατζηδήμπας, Τσιαμπάζης, Παναγιωτίδης, Τσελιγιαννίδης, Κτιστόπουλος, Κούστα, Δημητριάδης (72’ Μίσκοβιτς), Κάκκο (59’ Συρράκος).

-Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστής της Βέροιας Αστέρη Μαρκούση.

-Ο ΠΑΣ έκανε το πρωί προπόνηση και αρκετοί παίκτες, κυρίως οι προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομών αλλά και άλλοι της παλιάς φρουράς παρακολούθησαν το παιχνίδι.


-Μεταξύ των φιλάθλων ήταν και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος.

-Τον αγώνα παρακολούθησε επίσης ο προπονητής του Θεσπρωτού Γιώργος Λαδιάς και γινόταν συζητήσεις για κλείσιμο φιλικού των ομάδων νέων με την ομάδα της Θεσπρωτίας.



-Από μια γωνιά παρακολούθησε το παιχνίδι ο φροντιστής Μιχάλης Ντούσκος. Πόσα και πόσα έχουν δει τα μάτια του τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία. Αν έγραφε βιβλίο θα ήταν μπεστ σέλερ. 

-Φυσικά δεν δεν μπορούσε να λείψει ο υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Ιωάννου. Στο γήπεδο (ΠΕΑΚΙ) ήταν επίσης και αρκετοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, γονείς και συγγενείς παικτών, τόσο από τον ΠΑΣ όσο και από τον ΠΑΟΚ.