Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΑΕ Κέρκυρα: Θα δικαιωθούμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα κάνει η ΠΑΕ Κέρκυρα


Στην αντεπίθεση περνάει η Κέρκυρα η οποία με ανακοίνωση της αναφέρεται στην απόφαση της ΕΠΟ και προαναγγέλλει την προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από το οποίο θα έρθει η τελική δικαίωση.


Η Κέρκυρα στην ανακοίνωση της κάνει λόγο "για δυο μέτρα και δυο σταθμά", "για δίκιο που βρίσκει μόνο ο μεγάλος" και για απόφαση που βάζει "μπουρλότο" στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Επίσης καλεί τόσους παίκτες να κάνουν λίγη υπομονή αλλά και τον κόσμο της Κέρκυρας να συστρατευθεί στο πλευρό της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Δυστυχώς, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά, ότι στην Ελλάδα δεν αρκεί να έχεις δίκιο. Για να το βρεις πρέπει να είσαι «μεγάλος»...

Δεν αρκεί να κερδίζεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Για να είσαι σίγουρος ότι αυτό αρκεί, πρέπει να είσαι από τους «μεγάλους»...

Πώς διαφορετικά να ερμηνευθεί η ακατανόητη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία «με ελαφρά τη καρδία», εξέδωσε μία απόφαση, η οποία βάζει κυριολεκτικά «μπουρλότο» στο περίφημο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου;

Βέβαια, μιλάμε για «ψιλά» γράμματα, αφού δεν πρόκειται για κανένα από τους «μεγάλους» του αθλητισμού μας, όπου για πανομοιότυπες υποθέσεις άλλων ομάδων, διαφορετικά αποφάσισαν. Δυστυχώς, πρόκειται για την ομάδα μας, που είχε την ατυχία να εκπροσωπεί τη μικρή κοινωνία του νησιού της Κέρκυρας. Δεν μπορεί, όμως, κύριοι, να είμαστε εμείς τα θύματα του πολέμου για το αυτοδιοίκητο, μεταξύ Πολιτείας και ΕΠΟ.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας, για ποιο λόγο αποφασίζουν για τα ίδια θέματα, με δύο μέτρα και σταθμά. Και δυστυχώς, δεν υπάρχει και κάποιος να μας εξηγήσει, αυτό το απλό ερώτημα. Γιατί συμπεριφέρονται έτσι;

Γιατί συμπεριφέρονται κατά τέτοιο τρόπο στους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας, τους φιλάθλους μας, τους απλούς κατοίκους του νησιού; Ίσως γιατί κάναμε το λάθος, να κερδίσουμε  -ποδοσφαιριστές, προπονητές, μαζί με τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας- την αγωνιστική μας παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Εμείς, σε πείσμα όλων αυτών, που δυστυχώς παίζουν με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ενός ολόκληρου νησιού, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την τελική δικαίωση, γι’ αυτό που δικαιούμαστε και το έχουμε κατακτήσει.

Ζητάμε από όλη την οικογένεια της ομάδας μας, να μην απογοητευθεί, να σταθεί ενωμένη, γιατί όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

Ζητάμε από όλους τους κατοίκου του νησιού, να σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια που καταβάλλουμε, για τη τελική δικαίωση.

Χάσαμε μία μάχη άδικα, όπως είχαμε κερδίσει πριν, δίκαια, μία άλλη μάχη. Στη τρίτη μάχη που θα δώσουμε, την τελική, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

Ελπίζουμε και έχουμε την ακράδαντη πεποίθηση, ότι η τελική δικαίωση μας, θα έλθει από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου άμεσα θα προσφύγουμε, για να ακυρωθεί αυτή η αχαρακτήριστη απόφαση".

ΠΗΓΗ: sport24.gr