Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τα είπαν το βράδυ Χριστοβασίλης με Πετράκη στο ΠΕΑΚΙ

Την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης


Στα Γιάννινα βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης για να «τρέξει» τρέχοντα θέματα της ομάδας, ενώ αναμένεται να εκπροσωπήσει και την ΠΑΕ στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό που θα κάνει από την Πέμπτη 20/8 διήμερη περιοδεία στα Γιάννινα.
Μάλιστα με το ΓΓΑ υπάρχει την Παρασκευή ειδική προγραμματισμένη συνάντηση στο ΠΕΑΚΙ στις 12:30 το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. Στο τραπέζι θα τεθούν σημαντικά ζητήματα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και για το στάδιο «Ζωσιμάδες».

Σήμερα ο Γιώργος Χριστοβασίλης είδε μέρος της προπόνησης και το βράδυ στο ΠΕΑΚΙ είχε συνάντηση με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη παρουσία και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και τα μεταγραφικά. Οι μεταγραφές τελειώνουν τέλος Αυγούστου και υπάρχουν ακόμα περιθώρια για μια μεταγραφή.


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θα είναι μέχρι την Κυριακή στα Γιάννινα, όπου θα πάει και στη Βέροια να δει το παιχνίδι της πρεμιέρας.