Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αμπντούν: Θέλουμε νίκη επί του ΠΑΣ

Ο Τζεμάλ Αμπντούν μίλησε στη NOVA για την πρεμιέρα και το ματς με τον ΠΑΣ


Ο Τζαμέλ Αμπντούν, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου, τόνισε πως η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει πολύ καλή ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να το αποδείξει και στο γήπεδο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τις εντυπώσεις του από το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα: «Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στη ΒΕΡΟΙΑ. Γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές από το παρελθόν και όλα είναι ωραία».

Για το πώς αποφάσισε να φορέσει την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Είχα δύο άσχημες χρονιές στην Αγγλία. Γνώριζα την Ελλάδα και το πρωτάθλημα, όπως και με γνώριζαν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καθώς εδώ έκανα τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω και να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο και να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για το ότι οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» στηρίζουν πάνω του πολλά: «Είμαι ένας παίκτης της ομάδας και θα δίνω το καλύτερο δυνατό. Θα ξεκινήσω από τα χαμηλά για να αποδείξω ότι παραμένω ένας καλός ποδοσφαιριστής. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω να την βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν παρακολουθούσε τα τελευταία 2 χρόνια το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Φυσικά και παρακολουθούσα το πρωτάθλημα, ξέρω ότι επέστρεψε η Α.Ε.Κ., ότι ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατοί, ότι ο Ολυμπιακός παραμένει η πιο ισχυρή ομάδα. Εμείς θέλουμε να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο, ακόμα και ο πιο αδύνατος να νικήσει τον πιο δυνατό».

Για το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ: «Είναι το πρώτο παιχνίδι και μάλιστα εντός έδρας. Φυσικά και θέλουμε να το κερδίσουμε για να δώσουμε παράλληλα και ένα μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες ότι είμαστε εδώ και είμαστε μια πολύ καλή ομάδα!»

Μια ευχή για το νέο πρωτάθλημα: «Εύχομαι το καλύτερο σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές. Να υπάρχει πάνω απ’ όλα υγεία. Έχουμε το καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο και πρέπει να το χαρούμε».

ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr