Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τούντορ: Είμαι περίεργος να δω πως θα παίξουμε στα Γιάννινα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ που βλέπει τώρα το ματς με τον ΠΑΣ


Πιστός στο ραντεβού παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης οι δύο ομάδες που θα παίξουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το παιχνίδι στη Δανία με την Μπρόντμπι ο Ιγκόρ Τούντορ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση και δεν έκρυψε πως θα ήθελε τους καλύτερους δυνατούς για την ομάδα του αντιπάλους την Παρασκευή (28/8) στην κλήρωση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση. Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Βέβαια, η υπόθεση είχε τελειώσει από το πρώτο ματς στην Τούμπα αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο άθλημα. Σήμερα ευτυχώς δεν συνέβη κάτι το... περίεργο και είμαστε στους ομίλους».
Για τα στοιχεία που δεν του άρεσαν σήμερα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πράγματα τα οποία δεν μου αρέσουν. Το βασικό είναι πως είδα μια σοβαρή ομάδα με νοοτροπία. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα και όπως σας είπα το σημαντικό είναι ότι είναι ομάδα που δουλεύει».

Για την αυριανή κλήρωση: «Θα ήθελα να πετύχουμε ομάδες που θα μπορούμε να τις περάσουμε, τις χειρότερες δηλαδή. Ξέρω πως σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και γι΄αυτό ανυπομονούμε και εμείς για την κλήρωση».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Πρώτος στόχος παραμένει η Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, θέλουμε να παίξουμε καλά και στην Ευρώπη και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τις νέες μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Εχουμε 4-5 νέους παίκτες και θα πρέπει να δουλέψουμε μαζί τους από την αρχή. Πιστεύω όμως ότι θα απορροφηθούν γρήγορα».

Για το σύστημα που έχει καθιερώσει στον ΠΑΟΚ: «Σήμερα παίξαμε περισσότερο ποδόσφαιρο απ΄ότι με την Ξάνθη. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει την Κυριακή. Για εμάς το βασικό είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας και όχι πόλεμο όπως την προηγούμενη Κυριακή».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στην Δανία: «Είναι καταπληκτικοί, είναι ευχαρίστηση μας να τους έχουμε δίπλα μας».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr