Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Βαρύ πυροβολικό της Εθνικής ομάδας πάλι ο Ν.Ο.Ι

Στη μάχη των κουπιών ρίχνονται και πάλι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Γεμάτο κωπηλατική δράση θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας θα διεξάγει επί διήμερο τους καθιερωμένους προκριματικούς αγώνες ενόψει Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Μέσω των δοκιμασιών αυτών θα επιλεγεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος 12 και 13 Σεπτεμβρίου στη Ρουμανία. 


Παραδοσιακά αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στελεχώνουν μεγάλο μέρος της Εθνικής αποστολής και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος. Στις επικείμενες δοκιμασίες ο Ν.Ο.Ι. θα λάβει μέρος με 14 επίλεκτους κωπηλάτες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για το Βαλκανικό. Πρόκειται για τους: Νίκο Βλάχο, Αριστείδη Γραμμενιάτη, Γιώργο Γραμμενιάτη, Κων/νο Παπαδιώτη, Θανάση Παλαιοπάνο, Άγγελο Μπερή, Αποστόλη Ντότη, Παντελή Σωτηρακόπουλο, Πετρούλα Τσιάβου, Παρασκευή Παίδαρου, Άρτεμι Ντούσκου, Αφροδίτη Σιόλου, Μαρία Παύλου και Αριάδνη Μήτση. Την ομάδα του Ομίλου θα συνοδεύσουν στην Καστοριά οι Ηλίας Παππάς και Δημήτρης Δερέκας.

Πανελλήνια συνάντηση στην Καστοριά


Με έξι αρχάριους αθλητές και αθλήτριές του θα λάβει μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ). Η Συνάντηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Μαυροχώρι της Καστοριάς. Από πλευράς του Ν.Ο.Ι. θα συμμετάσχουν στο Σκιφ οι κωπηλάτες Παύλος Φαϊτάς, Ζήσης Μπουκουβάλας, Νικολίνα Παίδαρου και Όλγα Ντότη και στο διπλό Σκιφ αρχάριων Κορασίδων οι Νεκταρία Καλιαρέγκου και Λαμπρινή Μπλέτσα. Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι Σάκης Λιόλιος και Λευτέρης Τζίμας.