Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Αρχές Αυγούστου χτυπά ο ΠΑΣ. Θα το κάνει και φέτος;

Στις 9 Αυγούστου 2012 ο ΠΑΣ είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ, από τους καλύτερους παίκτες τώρα στη σούπερ λίγκα


Σήμερα Σάββατο είναι πρώτη μέρα του Αυγούστου και το μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΣ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Εκτενείς συζητήσεις έγιναν τις τελευταίες μέρες για το θέμα αυτό, μιας και στα Γιάννινα ήταν και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκλεισε το ρόστερ και αναμένεται μια ακόμα τουλάχιστον μεταγραφή άνω των 24 ετών, έμπειρου παίκτη, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η περίπτωση Μυρθιανού που συνεχίζει να δοκιμάζεται.

Πάντως αν δούμε τι έγινε τα τελευταία χρόνια, ότι είναι να γίνει, θα γίνει τις προσεχείς μέρες, αφού ο ΠΑΣ τις πιο σημαντικές μεταγραφές τις έκανε αρχές Αυγούστου. Αρχές Αυγούστου έκλεισαν οι μεταγραφές των Ίλιτς, Τσουκαλά, Μανιά, λίγο αργότερα του Ναδάλες, ενώ του Τσάβεζ είχε ανακοινωθεί στο τελευταίο δεκαήμερο Ιουλίου 2013 αλλά Αύγουστο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. 

Μάλιστα οι μεταγραφές Ίλιτς, Τσουκαλά είχαν ανακοινωθεί μαζί στις 9 Αυγούστου και στην πορεία φάνηκε πόσο πολύτιμοι παίκτες είναι. Για να δούνε και φέτος αν επαναληφθεί αυτό το σκηνικό.