Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι επιλογές του Τούντορ

Καθ' οδόν για τα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΟΚ έκανε και μια στάση στα Γρεβενά


Η χρονικά περιορισμένη προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι τα Γιάννινα.


Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε με την ομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο που τον άφησε εκτός σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας κι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει μετά την αποθεραπεία του από τη θλάση που υπέστη στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι.

Ο Χάρης Χαρίσης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα κι ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του προπονητή για τους αγώνες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Πόζογλου συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ , Τέρι Αντόνις έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία. 

Μετά το τέλος της προπόνησης και λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για τα Γιάννενα, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του σε αυτή την αναμέτρηση και είναι οι:
Όλσεν , Γλύκος , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Σκόνδρας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Λέοβατς , Τζιόλης , Κάτσε , Σάμπο , Κ.Σαββίδης , Ροντρίγκες , Πέλκας , Μακ , Κουλούρης , Ζάιρο , Μυστακίδης .
πηγή: paokfc