Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ένας Γιαννιώτης λιγότερος στην Τούμπα

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ


Ένας Γιαννιώτης λιγότερος θα είναι στη συνέχεια στην Τούμπα, καθώς σήμερα έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε ο αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Σουηδία όπου βρίσκονται και οι γονείς του, ξεκινώντας το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΙΚ Στοκχόλμης, αλλά η καταγωγή του είναι από τη Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων, την οποία επισκέπτεται συχνά ο Σωτήρης.
Έτσι στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ έμειναν οι Χαρίσης και Κοροβέσης πρώην άσσοι του ΠΑΣ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ με εισήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη και στο εξάμηνο πουτ ακολούθησε είχε 7 συμμετοχές.


Μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, σε ότι έχει σχέση με το  μέλλον του ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε στο sport24.gr τα εξής: «Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα που μιλάμε. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα».  Ενώ για το τέλος της συνεργασίας με το Δικέφαλο επισήμανε:  «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκα. Ήθελα να αγωνίζομαι σε περισσότερα παιχνίδια, ήθελα να είμαι στην ενδεκάδα και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να συμβεί αυτό. Γι’ αυτό και η λύση συνεργασίας είναι η καλύτερη και για τις δύο πλευρές».