Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Παλιός παίκτης του ΠΑΣ επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Κροάτης μεσοαμυντικός Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα



Θυμάστε τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς; Τον Κροάτη μεσοαμυντικό με Γερμανική υπηκοότητα. Είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ τη σαιζόν 2009-2010 έχοντας στη σούπερ λίγκα 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 1 συμμετοχή στο κύπελλο. Και γι’ αυτό ξόδεψε αρκετά χρήματα ο Χριστοβασίλης. Και σ’ αυτόν είχε γίνει θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων όπως και σε πολλούς άλλους.
Είχε γενικά μια καλή παρουσία αλλά χωρίς να κάνει τη διαφορά, αλλά ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν. Ο ΠΑΣ εκείνη τη χρονιά υποβιβάστηκε αφού πολλές -όχι όλες- μεταγραφές αεροδρομίου αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός!! Πριν έρθει στον ΠΑΣ ήταν δύο χρόνια στον Πανιώνιο που τον έφερε από τη Γερμανική Ουντερχάγκιν. Μετά τον ΠΑΣ πήγε Κέρκυρα, Καλλονή και τα 2 τελευταία χρόνια ήταν εκτός Ελλάδος. Τώρα στα 34 του χρόνια επιστρέφει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη νεοφώτιστη ομάδα της Γ’ Εθνικής Α. Ε. Ηρακλείου Αττικής.

Το ρεπορτάζ από pamebala.gr

Τη σπουδαιότερη μεταγραφική ενέργεια του καλοκαιριού σε Γ' Εθνική και όχι μόνο, αλλά και της ιστορίας του, ολοκλήρωσε το Ηράκλειο, αποδεικνύοντας πως δεν αρκείται στην ιδέα μίας καλής πορείας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στην οποία θα συμμετάσχει ως νεοφώτιστο.Πριν από λίγη ώρα ο σύλλογος των βορείων προαστίων προχώρησε στην απόκτηση του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, μετά από επιδέξιες ενέργειες της διοίκησης του Δημήτρη Μπελίτσου, ο οποίος έκανε πράξη την εισήγηση του Γιώργου Αρχοντάκη.
Πρόκειται, ασφαλώς, για τον ποδοσφαιριστή που διέπρεψε στη χώρα μας σε κορυφαίο επίπεδο, κυρίως με τη φανέλα του Πανιώνιου! Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε με τα κυανέρυθρα κατά τη διετία 2007-2009, έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές και 2 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά και σημαντικές διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αξέχαστο παραμένει το γκολ που είχε πετύχει ο Γερμανός -με κροατική καταγωγή- ποδοσφαιριστής στις 7 Δεκεμβρίου του 2007, χάρη στο οποίο ο Πανιώνιος έπαιρνε σπουδαία νίκη με 1-0 στη Βιέννη επί της Αούστρια!

Ακολούθως, ο έμπειρος άσος έπαιξε, επίσης σε επίπεδο σούπερ λίγκας, με τις φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα, της Κέρκυρας, της ΑΕΛ Καλλονής, ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα είχε κάνει στην Ουντερχάχινγκ, στην οποία αγωνίστηκε για μία εξαετία. Τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαική του -εν Ελλάδι- καριέρα ήταν η Καβάλα.
Είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο ότι ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς έχει τις ικανότητες και την εμπειρία να προσφέρει πάρα πολλά στο Ηράκλειο και όχι μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.