Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Γ. Πετράκης: Θα δούμε αν γίνουν άλλες μεταγραφές

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην Κέρκυρα μετά την ήττα με 2-0


Χρήσιμο φιλικό για συμπεράσματα χαρακτήρισε το σημερινό με την Κέρκυρα ο Γιάννης Πετράκης, που παραδέχτηκε ότι έλειπε η φρεσκάδα και η ζωντάνια από τους παίκτες του, αλλά σ' αυτό έπαιξε ρόλο και η αφόρητη ζέστη, καθώς το ματς ξεκίνησε με 38 βαθμούς θερμοκρασία και ολοκληρώθηκε στις 20:30 με 33.


Για την ενδεκάδα που βαθμολογεί με υψηλότερα βαθμό, από τις δύο που δοκίμασε: «Όλα τα παιχνίδια είναι για αξιολόγηση, μέσα απ' αυτά βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν μ' αρέσει να κοινοποιώ αυτά που έχω στο μυαλό μου. Νομίζω ότι ήταν ένα σπουδαίο φιλικό και μέσα από τα φιλικά βλέπουμε και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και που χρειαζόμαστε δουλειά. Έχουμε ακόμη περίπου 20-25 μέρες μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν μια καλή ομάδα (σ.σ. η Κέρκυρα), και όλα τα φιλικά είναι υπό αξιολόγηση».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα: «Εμείς κάναμε προπόνηση και σήμερα το πρωί, έχουμε το πρόγραμμά και το σχέδιο μας και δουλεύουμε με βάση αυτό για να είμαστε καλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα τώρα δεν είμαστε καλά. Φάνηκε η ομάδα, ειδικά στο α' ημίχρονο, αλλά ήταν και οι συνθήκες πολύ κακές, λόγω θερμοκρασίας. Ούτε όμως η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή. Ουσιαστικά με μία ευκαιρία φάγαμε το γκολ.
Εμείς είχαμε προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαμε φρεσκάδα και ζωντάνια στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι με δεδομένες τις συνθήκες ήταν κάτι το φυσιολογικό. Έχουμε χρόνο για να φτιάξουμε πράγματα. Χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά ακόμη σε όλους τους τομείς».

Για το αν αποδίδει το 3-5-2 έτσι όπως το έχει στο μυαλό του: «Είναι μια εναλλακτική διάταξη, που πιστεύω ότι θα μας φανεί χρήσιμη πάρα πολλές φορές. Οι παίκτες έχουν αφομοιώσει το πλάνο αυτό, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη αφομοίωση, αλλά και στην εκμάθηση των καινούριων ρόλων. Πιστεύω ότι μπορούμε να το υπηρετήσουμε καλά κι αυτό το σύστημα».

Για το αν θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα: «Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Για τις 2 μεταγραφές άνω των 24 ετών που απομένουν: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώριμο να τοποθετηθώ γι' αυτό που με ρωτάτε. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας που έχουμε δικαίωμα για κάποια μεταγραφή, με ηρεμία πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Θα δούμε αν θα χρειαστούμε κάτι και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

ΠΗΓΗ: super-fm.gr