Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ποιοί θα αντικαταστήσουν Τάτση και Οικονόμου;

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Οικονόμου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων Κ-15 του ΠΑΣ


Ανακατατάξεις αναμένονται στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων Κ-20 (αναλαμβάνει προπονητής στον Α. Ο. Τυμπακίου Κρήτης), την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε και ο προπονητής της Κ-15 Γιώργος Οικονόμου.
Έτσι ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα σαιζόν θα πρέπει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών Γιώργος Ιωάννου, Γιώργος Γεωργουλόπουλος να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι νέοι προπονητές και ποιοι οι γενικοί αρχηγοί. 

Υπάρχει ένα σενάριο ο Χρήστος Αγγέλης να μετακινηθεί από την ομάδα νέων Κ-17 στην Κ-20. Αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης τον θέλει στην Κ-17 για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που έκανε πέρσι. Ακούστηκε για την Κ-20 το όνομα του Γιώργου Λαδιά. Επί του παρόντος δεν πάρθηκε καμία απόφαση και πολλά σενάρια είναι πάνω στο τραπέζι. Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν πολύ σύντομα. Ενδεχομένως οι δύο νέοι προπονητές που θα προσληφθούν για τις θέσεις των Τάτση και Οικονόμου να είναι από τα Γιάννινα ή την ευρύτερη περιοχή και θα είναι προπονητές από τη νέα γενιά που έχουν τις γνώσεις να δουλεύουν με νέα παιδιά.