Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η πρώτη προπόνηση και οι δηλώσεις Γ. Πετράκη

Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ

Με την παρουσία 250 περίπου φιλάθλων έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ. Πριν μπουν στο γήπεδο ιερέας διάβασε στα αποδυτήρια ευχέλαιο για μια καλή και δημιουργική χρονιά. 

Στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος 24 ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν οι αδειούχοι Στρούνα, Τσάβεζ, Βελλίδης που θα γυρίσουν τη Δευτέρα. Σήμερα υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστου Τσελιόπουλου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις αερόβιας αντοχής με μπάλα και οικογενειακό δίτερμα. 

Ο Δημήτρης Φερφελής με ύψος 1.93 μ. που αποκτήθηκε από τη Τσβόλε εκτελεί μια άσκηση στο ΠΕΑΚΙ



Έλαβαν μέρος οι επαγγελματίες Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μανιάς, Αυγενικού, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κρητικός, Φερφελής, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κολιοφούκας, Περιστερίδης, Ακόστα, Ίλιτς, Γιάκος, Ηλιάδης, Τσουκαλάς και οι ερασιτέχνες από την ομάδα Κ-20 Αλεξίου, Παππάς, Τζιάλλας, Βαλμάς, Κοζάκης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη


Ο Γιάννης Πετράκης δίνει οδηγίες στη σημερινή πρώτη προπόνηση


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Πετράκης τόνισε και τα εξής: «Δεν επηρεάζεται μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά όλοι οι παράγοντες της δομής και του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας. Έτσι μοιραία επηρεαζόμαστε και εμείς». Σε άλλη ερώτηση πότε θα διαμορφωθεί το ρόστερ ο Γιάννης Πετράκης ήταν αποκαλυπτικός λέγοντας ότι κατά 80 με 90% είναι έτοιμο και απομένει να γίνουν κάποις προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα απάντησε με τα εξής: «Κατά 80 με 90% το ρόστερ είναι έτοιμο. Ξέρουμε τι ζητάμε, θα γίνουν ακόμα μερικές προσθήκες και προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Να περάσουν αυτές οι μέρες και το δημοψήφισμα για να δούμε τι θα προκύψει και εύχομαι όλα να μπουν σε μια σειρά». Αύριο Πέμπτη θα γίνουν δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. 

Τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ είδε από τις εξέδρες και ο Μάριος Οικονόμου που αγωνίζεται στη Μπολόνια στην Ιταλία και ποτέ δεν ξεχνά την παλιά του ομάδα και τους παλιούς συμπαίκτες του.