Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ανακοινώνει τον Μυρθιανό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Δημήτρης Μυρθιανός περνά τις εξετάσεις και ανακοινώνεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Δύο μέρες στο Καρπενήσι έμεινε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, όπου παρακολούθησε το φιλικό με Ηρακλή, αλλά ενημερώθηκε από κοντά για την μέχρι τώρα προετοιμασία και άλλα θέματα της ομάδας. Παράλληλα στο Καρπενήσι τέθηκαν επί τάπητος και τα μεταγραφικά ζητήματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος διεθνής Δημήτρης Μυρθιανός θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΣ, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε για δοκιμή όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα, ενώ αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο στα πρώτα φιλικά με Παναιτωλικό και Ηρακλή. Ο Μυρθιανός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και από Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις. 


Ο Δημήτρης Μυρθιανός γεννήθηκε στις 13-8-1995, με καταγωγή από το Ρέθυμνο. Ήταν στις σχολές του Παναθηναϊκού στην Παιανία, υπήρξε βασικό στέλεχος των ομάδων νέων του τριφυλλιού, ενώ το 2013 είχε κληθεί και στην εθνική νέων, συμπαίκτης με τον Τάσο Κρητικό του ΠΑΣ. Πέρσι έγινε επαγγελματίας στους πράσινους αλλά φέτος έμεινε ελεύθερος λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.