Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τσιάβου και Ντούσκος μπαίνουν δυνατά στη μάχη

Η πρωταθλήτρια του ΝΟΙ Αμαλία Τσιάβου έτοιμη για τη διεθνή μάχη


Με την ελίτ της διεθνούς Κωπηλασίας θα αναμετρηθούν τις επόμενες ημέρες δύο απ’ τα νέα πολύ ελπιδοφόρα «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, με στόχο να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται ανάμεσά τους.
Η διοργάνωση είναι το τρίτο και τελευταίο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται μέχρι την ερχόμενη Κυριακή στη λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία.
Με τα ελληνικά εθνικά χρώματα θα λάβουν μέρος στους αγώνες οι Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. Αμαλία Τσιάβου στο Διπλό Σκιφ ελαφρών βαρών των Γυναικών και Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος θα τρέξει με την Τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών των Ανδρών.

Στην τετράκωπο θα αγωνιστεί ο Στέφανος Ντούσκος


Η ελληνική εθνική αποστολή στο Κύπελλο της Λουκέρνης αριθμεί συνολικά δέκα επίλεκτους κωπηλάτες, οι οποίοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους για τελευταία φορά πριν τρέξουν στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών που θα διεξαχθούν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης θα λάβουν μέρος πληρώματα από 45 χώρες. Οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή. Την ελληνική ομάδα συνοδεύει και ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων