Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Επιστροφή στις προπονήσεις και ετοιμασίες για την Τρίπολη

Στις 7 η ώρα η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ σήμερα Πέμπτη


Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΣ καθώς για τις 7 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η απογευματινή προπόνηση. Αρχικά ήταν για τις 6 αλλά πήγε μια ώρα πίσω λόγω του καύσωνα κάτι που γνωστοποίησε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της. Το πρωί οι παίκτες είχαν ρεπό αφού χτες ήταν μια δύσκολη ημέρα με προπόνηση το πρωί και φιλικό παιχνίδι στην Κέρκυρα το απόγευμα.


Ο Γιάννης Πετράκης είδε θετικά και αρνητικά σημεία στην ομάδα του και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις δύσκολες συνθήκες με τον καύσωνα, το ταξίδι και την κόπωση καθώς είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Κάποια πράγματα που έχει εντοπίσει ο Κρητικός τεχνικός και δεν του άρεσαν θα τα επισημάνει στους παίκτες με την προοπτική να τα διορθώσουν στη συνέχεια.

Αύριο Παρασκευή θα γίνουν διπλές προπονήσεις ενώ ανάλογα με το πώς θα είναι η κατάσταση των Κοζορώνη, Στρούνα, Αυγενικού, Γαρουφαλιά, θα εξαρτηθεί αν τους πάρει ή όχι ο Πετράκης στην Τρίπολη για τα απανωτά φιλικά με τον τοπικό Αστέρα που θα γίνουν στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης το Σάββατο και Κυριακή 1 και 2 Αυγούστου. Το ματς του Σαββάτου θα μεταδοθεί απευθείας και από τη NOVA 1.


Στην Τρίπολη θα ταξιδέψουν όσοι παίκτες είναι διαθέσιμοι γιατί είναι αδύνατο μια ενδεκάδα να βγάλει δύο παιχνίδια σε δύο μέρες. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι παίκτες και ο Πετράκης θα προσπαθήσει να δοκιμάσει κάποια σχήματα που έχει στα σχέδιά του για το πρωτάθλημα. Τελευταία το νέο στοιχείο είναι και το σχήμα 3-5-2 από τα κλασικά 4-2-3-1 ή 4-4-2 που χαρακτήριζαν την ομάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Και κάθε νέο στοιχείο που μπαίνει είναι αυτονόητο ότι θέλει προσπάθεια, με αναπόφευκτα και τα λάθη μέχρι να υπάρξει η ανάλογη αφομοίωση.