Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Το λέει η καρδιά του, νέα μεταγραφή ο Κοντογουλίδης

31-1-2007: Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μέσα στο Καραϊσκάκη νικά τον Νικοπολίδη, εξευτελίζοντας τον Ολυμπιακό αλλά και την αισχρή διαιτησία που έπαιζε με ερυθρόλευκη φανέλα!!

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης μπορεί στις 13 Ιουλίου να έκλεισε τα 34 χρόνια και  να πάτησε στα 35, αλλά το λέει ακόμα η καρδιά του. Στη νέα σαιζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αγίους Αναργύρους Αττικής στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Πέρσι ήταν σε Αχαρναϊκό και Ιωνικό.
Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο 2006 (ήρθε με μεταγραφή από την Κοζάνη) μέχρι το καλοκαίρι του 2010 που έφυγε για τα Τρίκαλα. Με τη φανέλα του «Άγιαξ» είχε συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 82 συμμετοχές και 32 γκολ. Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν το καταπληκτικό γκολ στην παράταση επί του Νικοπολίδη με το οποίο ο ΠΑΣ απέκλεισε τον Ολυμπιακό του Ριβάλντο μέσα στο Καραϊσκάκη στις 31-1-2007 κόντρα και στη διαιτησία που έκανε όργια για να προκριθεί ο Ολυμπιακός.


Για τη μεταγραφή του Κοντογουλίδη στην ιστοσελίδα stoplekto.gr αναρτήθηκαν τα εξής


Πριν από μερικές ημέρες, η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων προκάλεσε αίσθηση στο αθηναϊκό κοινό με την απόκτηση του Ιβάν Ρούσεφ. Ο Βούλγαρος απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε από την διοίκηση Λινάρη γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμού στο στρατόπεδο του συλλόγου. Παρ” όλα αυτά, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έμεινε εκεί αφού μπόρεσε να αποσπάσει θετική απάντηση από ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Η αναφορά μας γίνεται για τον πολύπειρο επιθετικό, Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Ο έμπειρος επιθετικός, έχοντας πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των δυτικών προαστίων και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για τους επόμενους μήνες αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για τον σύλλογο. Ο Κοντογουλίδης αγωνίστηκε φέτος σε Αχαρναϊκό και Ιωνικό ενώ έχει περάσει και από ΠΑΣ Γιάννενα, Τρίκαλα, Πανθρακικό και Παναχαϊκή.