Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κάτι "ψήνεται" για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ

Απανωτές συσκέψεις έγιναν την Πέμπτη για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ Γιάννινα


Έντονη κινητικότητα υπήρξε χτες Πέμπτη για τα τμήματα υποδομών, καθώς έγιναν απανωτές συσκέψεις τόσο για τα οργανωτικά ζητήματα, όσο και για το ποιοι παίκτες θα γίνουν επαγγελματίες. Το μεσημέρι στο δίτερμα που έγινε στο γήπεδο Κατσικάς μεταξύ της Κ-20 και Κ-17 παρόντες ήταν τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης όσο και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. 


Επίσης αργά το απόγευμα, μετά την προπόνηση της επαγγελματικής ομάδας ο κ. Χριστοβασίλης συζήτησε για λίγο με τον τεχνικό διευθυντή των υποδομών Γιώργο Γεωργουλόπουλο και στη συνέχεια ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ο διοικητικός υπεύθυνος των υποδομών Γιώργος Ιωάννου με τους προπονητές των ομάδων Κ-20 Χρήστο Αγγέλη, Κ-17 Λάζαρο Σέμο και Κ-15 Αναστάσιο Ανθυμιάδη και τους γυμναστές των τμημάτων. 

Απ’ αυτή την έντονη κινητικότητα κάτι ψήνεται στα τμήματα υποδομών που ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη νέα σαιζόν. Με την ΠΑΕ ήδη προπονούνται από τις ερασιτεχνικές ομάδες οι Κοζάκης, Παππάς, Αλεξίου, Μασούρας.