Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Με Παναιτωλικό αρχίζουν αύριο τα φιλικά παιχνίδια

Με Παναιτωλικό αρχίζει το Σάββατο (18/7) ο κύκλος των φιλικών αγώνων για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα που βγαίνει απο αυτή τη δουλειά.
Οι προπονήσεις είναι διπλές σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή, ενώ στη διάθεση του "Άγιαξ της Ηπείρου" είναι και ένα από τα τρία γήπεδα του δημοτικού αθλητικού κέντρου Καρπενησίου. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά την υπερπροσπάθεια που γίνεται, δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός. 

Από αύριο αρχίζει και η σειρά των φιλικών αγώνων, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό που θα γίνει στο ΔΑΚ της πόλης. Όπως τονίσαμε και χτες, ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, χρησιμοποιώντας ανά ημίχρονο και διαφορετικές ενδεκάδες. Το δεύτερο ματς θα γίνει την Πέμπτη με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Με αυτά τα δύο ματς θα κλείσει στο Καρπενήσι ο κύκλος των φιλικών αγώνων και θα αρχίσει άλλος αρχές Αυγούστου που θα επιστρέψει η αποστολή στα Γιάννινα. 

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και ο Νίκος Μυρθιανός που δοκιμάζεται θα είναι η τέταρτη μεταγραφή, σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις. 

Στο μεταξύ ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης με ανακοίνωση καλωσορίζει την εθνική ομάδα γυναικών βόλλει και τις ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Ηρακλής που προτίμησαν το Καρπενήσι για προετοιμασία, σημειώνοντας ακόμα ότι ο δήμος πιστεύει στην ανάπτυξη της περιοχής και μέσω του αθλητικού τουρισμού με τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.