Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Τελείωσαν τα βάσανα, αρχίσει η δουλειά για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς όταν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Φωστήρα, τον άλλοτε φονέα των γιγάντων

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει ο καιρός για την πρώτη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου, τόσο εντείνονται οι προσπάθειες στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαμόρφωση του ρόστερ και την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Μετά την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Φερφελή από τη Τσβόλε, χτες η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου Ηρακλή Γαρουφαλιά μέχρι στις 30 Ιουνίου 2018. Είχε αποκτηθεί πέρσι από τον Φωστήρα κάνοντας καλές εμφανίσεις στα δύο παιχνίδια κυπέλλου με ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

Ο Γιάννης Πετράκης τον πίστεψε σαν ποδοσφαιριστή και δεν δίστασε στο γειτονικό ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στην 11η αγωνιστική να τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα στη θέση του Άντι Λίλα που είχε μετακομίσει στην Πάρμα. Και ο κόσμος συμπαθούσε ιδιαίτερα τον Γαρουφαλιά, ειδικά με την πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Όμως στο Αγρίνιο ο παίκτης αυτός στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. 

Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πατώντας γερά στο γήπεδο, πολύ νωρίς στο 19’ τραυματίστηκε σοβαρά σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Άλβες. Υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι τώρα εκτός αγωνιστικής δράσης. Και χτες 5 ακριβώς μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του η ΠΑΕ του ανανέωσε για άλλα 3 χρόνια το συμβόλαιο. 

Αν δεν τραυματιζόταν στο ματς με τον Παναιτωλικό που του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία ο Πετράκης, ίσως να ήταν και η αποκάλυψη για τον ΠΑΣ Γιάννινα και να είχε θέση βασικού στην ομάδα. Τώρα, μετά την αποθεραπεία περιμένει πως και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΣ για τη νέα σαιζόν.