Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θυμήθηκε τα παλιά και συγκινήθηκε ο Ζτένκο Μουφ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας βραβεύει στον Ζτένκο Μουφ στο Βελιγράδι


Στο Βελιγράδι είναι από χτες η πολυπληθής αποστολή (103 ατόμων) του Ερασιτέχνη ΠΑΣ καθώς οι ομάδες των υποδομών θα λάβουν μέρος σε τουρνουά που γίνεται εκεί. Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος του σωματείου Χρίστος Τσάγκας, ενώ συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, όλοι οι προπονητές, γονείς και συνοδοί των παιδιών.
Πέρσι τέτοιο περίπου καιρό είχε γίνει αποστολή στην Κωνσταντινούπολη με επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά και στον Πατριάρχη αλλά και συμμετοχή των παιδιών σε διεθνές τουρνουά. Το ίδιο γίνεται τώρα στο Βελιγράδι της αδελφής χώρας Σερβίας. 

Ο Ζτένκο Μουφ στη μέση με τους Βασίλη Σκανδάλη και Χρίστο Τσάγκα


Δε νομίζουμε να υπάρχουν άλλα ερασιτεχνικά σωματεία ομάδων της σούπερ λίγκας και γενικότερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που να κάνει τέτοιες υπερβάσεις, με αποστολές στο εξωτερικό και συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά. 

Ο πρώτος που πάτησε πόδι στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η Γιαννιώτικη αποστολή ήταν ο παλιός κανονιέρης Ζντένκο Μουφ. Με ανοιχτή αγκαλιά και γεμάτος χαρά και συγκίνηση ο Μουφ υποδέχτηκε τους Γιαννιώτες καθώς όπως είπε πολλές φορές τα Γιάννινα και ο ΠΑΣ είναι στην καρδιά του. Θυμήθηκε τα παλιά σε συζητήσεις που είχε με όλους, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του, γιατί τα χρόνια μπορεί να περνούν αλλά οι αναμνήσεις μένουν, ενώ παρέλαβε και την τιμητική πλακέτα. 

Ο Μουφ με τη δημοσιογράφο Έλενα Αντωνίου, τον Χρίστο Τσάγκα και Τάκη Στούκα


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απουσιάζει από το Βελιγράδι λόγω υποχρεώσεων της ομάδας του και την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του. Η βράβευση έγινε πριν από το φιλικό παιχνίδι. Την πλακέτα στον Μουφ επέδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας και την πλακέτα στον εκπρόσωπο του Μιλόγεβιτς επέδωσε ο διευθυντής Τάκης Στούκας. 

Στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ (fcpasgiannina.gr) υπάρχει ενότητα με πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψη στο Βελιγράδι και την υποδοχή της ομάδας από τον Μουφ.