Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Πρώτος σε ψήφους στην ΕΠΣ Άρτας ο Θανάσης Τρομπούκης

Επικρατέστερος πρόεδρος στην Ε.Π.Σ. Άρτας είναι ο Θανάσης Τρομπούκης


Ο Θανάσης Τρομπούκης ήταν ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της ΕΠΣ Άρτας που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας. Ήρθε πρώτος σε ψήφους και αναμένεται στην κατανομή των αξιωμάτων που θα ακολουθήσει να είναι πάλι πρόεδρος στην ΕΠΣ Άρτας, όπως ήταν και στα προηγούμενα 4 χρόνια, καθώς η πλειοψηφία των υπολοίπων μελών φέρεται να είναι άνθρωποι της δικής του εμπιστοσύνης.
Ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος ήταν ο Γιώργος Ευθυμίου ενώ ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Ηλίας Καρίνος την τελευταία στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητά του.
Σύμφωνα με το sportsnow.gr για πρώτη φορά εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Άρτας γυναίκα και είναι η κ. Μαίρη Βαραγγούλη εκπαιδευτικός. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν οι Θανάσης Τρομπούκης, Άρης Ζέρβας, Γιώργος Γκούντας, Θανάσης Βασίλης, Χρήστος Νάκης, Γιώργος Παπαμιχαήλ, Χρήστος Γαλήνας, Δημήτρης Πάνου, Κώστας Ροβίνας, Σπύρος Πουλιάνος, Μαίρη Βαραγγούλη. Η κ. Βαραγγούλη ισοψήφισε με τον κ. Γιαννούλη, η κλήρωση ευνόησε τον δεύτερο αλλά δήλωσε ότι θα παραιτηθεί και τη θέση του στο Δ.Σ. θα πάρει η κ. Βαραγγούλη.

Σύμφωνα με το καταστατικό ο πλειοψηφών σύμβουλος που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κ. Θανάσης Τρομπούκης θα συγκαλέσει σε συνεδρίαση το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει η κατανομή αξιωμάτων, με τον ίδιο να φέρεται επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου.