Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Παντού πρώτοι οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ

Η ομάδα του Ν.Ο.Ιωαννίνων σε μια αναμνηστική φωτογραφία για τη συμμετοχή στους αγώνες


Το δικό του ιδιαίτερο στίγμα άφησε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων σε έναν ακόμα αγώνα… εκτός νερού, τις σκυταλοδρομίες Βικος Street Relays, στον οποίο συμμετείχε με 46 αθλητές όλων των κατηγοριών!

Οι διακρίσεις αναμενόμενες για τον Ν.Ο.Ι., οι αγωνιστικές ομάδες του οποίου κατέκτησαν δύο πρώτες και δύο δεύτερες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στη διαδρομή των 4χ2.000 οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Κωπηλασίας και μέλη της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αποστόλης Λαμπρίδης – Κατερίνα Ζέρβα – Νίκος Βλάχος – Κωστής Μάντζιος κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στη μικτή κατηγορία. Οι τέσσερίς τους έτρεξαν για καλό σκοπό, δηλαδή την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου». Στα αγόρια οι Σπύρος Αντώνης – Γιώργος Γραμμενιάτης – Αλέξης Μπαράτσας - Βασίλης Νάσιος πήραν τη δεύτερη θέση πίσω από τον ΑΓΣΙ. Ατυχές γεγονός το ότι ακυρώθηκε, λόγω σφάλματος στη χρονομέτρηση, η ομάδα κοριτσιών του Ν.Ο.Ι. στον ίδιο αγώνα, η οποία τερμάτισε πρώτη, χάνοντας έτσι το χρυσό!
Τέλος, στον αγώνα 2χ4.000 στα κορίτσια οι Αφροδίτη Σιόλου – Άρτεμις Ντούσκου πήραν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στα αγόρια οι Άγγελος Μπερής – Άρης Γραμμενιάτης κατέκτησαν τη δεύτερη θέση.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων