Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Το καλωσόρισμα του Δημάρχου Μετσόβου στους βετεράνους του Γηραιού

Δεξιά ο Δήμαρχος Μετσόβου Κώστας Τζαφέας με τον αρχηγό αποστολής του Ηρακλή και παλιό μεγάλο άσσο Κώστα Αϊδινίου

Πριν ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ Μετσόβου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος Κώστας Τζαφέας καλωσόρισε την αποστολή του Γηραιού και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στο όμορφο Μέτσοβο. Μάλιστα απευθυνόμενος στον αρχηγό αποστολής Κώστα Αϊδινίου ανέφερε και τα εξής: «Ως Δήμαρχος θέλω να καλωσορίσω την ομάδα του Ηρακλή και τους παλαίμαχους, είναι χαρά που η ομάδα του Ηρακλή ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ. 


Μπορεί με την ιδιότητα του Δημάρχου να ασχολούμαι με άλλα πράγματα, αλλά έχω παίξει και μπάλα στο Μέτσοβο και είναι μεγάλη μέρα για εμάς που οι παλαίμαχοι του Μετσόβου φιλοξενούν τους παλαίμαχους του Ηρακλή σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που είχαμε στην Θεσσαλονίκη, μπορεί ο καιρός να μην είναι καλός αλλά είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο. 

Νιώθω δέος όταν είμαι δίπλα σε ανθρώπους όπως είναι ο Κώστας Αϊδινίου που εγώ τον είχα παρακολουθήσει και ως φίλαθλος και τους ευχαριστώ για την τιμή που μας έκαναν και ήρθαν στο Μέτσοβο. Εμείς θα είμαστε κοντά στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας και νομίζω ότι με μια καλή προετοιμασία στον επόμενο αγώνα που θα είναι στην Θεσσαλονίκη θα είμαι και εγώ».


Από την πλευρά του ο μεγάλος άσσος Κώστας Αιδινίου δήλωσε τα εξής:«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και την άψογη φιλοξενία και ελπίζω και εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η εκτίμηση και κάθε χρόνο να μπορούμε να παίζουμε αγώνες στην Θεσσαλονίκη και στο Μέτσοβο αφού εμείς κάθε χρόνο προσπαθούμε να αποκτήσουμε καινούργιους φίλους σε όλη την Ελλάδα».