Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Το Πέραμα έβγαλε μεγάλους παίκτες και ψάχνει για νέους

Ο αείμνηστος Γιώργος Πρίσκας ήταν γέννημα θρέμμα της Προοδευτικής Περάματος


Μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο Μίμη Κοντογιάννη (αντί του Νίκου Γκούρα) οι διοικούντες της Προοδευτικής Περάματος άρχισαν το σχεδιασμό για τη νέα σαιζόν.

Ρίχνοντας μεγάλο βάρος στις ακαδημίες, αφού το Πέραμα ανέκαθεν είχε παράδοση στο ποδόσφαιρο και έβγαλε σημαντικούς παίκτες που έπαιξαν και στον ΠΑΣ όπως οι Νικήτας Λάππας, Αλέκος Γιαννούλης παλιότερα και στα μετέπειτα χρόνια οι Γιώργος Πρίσκας, Θόδωρος Γκόλας, Τρύφων Ζήσης, Φίλιππος Τσίτσος, Νίκος Τσιάβος, Λάζαρος Σέμος και άλλοι. Έτσι για τη Δευτέρα προγραμμάτισαν συγκέντρωση με τους γονείς των παιδιών που θα πλαισιώσουν τα τμήματα των ακαδημιών. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Προοδευτικής: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές της Προοδευτικής Περάματος καλούν όλους τους γονείς-κηδεμόνες των αθλητών που συμμετείχαν ή επιθυμούν να συμμετάσχουν στα τμήματα Ακαδημιών της ομάδας μας,σε συγκέντρωση-συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.30 στο χώρο του ΚΑΠΗ Περάματος .Η παρουσία και οι προτάσεις όλων είναι αναγκαίες για την σωστή λειτουργία των Ακαδημιών».