Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Με επιτυχία το καμπ των Ελπίδων Ιωαννίνων

Στη φωτο ο Κώστας Νάτσης στη βράβευση της Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ Νατάσας Μπέγκα


Έληξε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο FOOTBALL CAMP 2015 που διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην πόλη μας οι ΕΛΠΙΔΕΣ Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Την Τετάρτη το απόγευμα (17-6-2015) και ώρα 19:30΄ έγινε η τελετή λήξης του 1ου FOOTBALL CAMP 2015. Αφού γνώρισαν νέα προπονητικά προγράμματα (υπεύθυνος Γιώργος Γεωργουλόπουλος προπονητής Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) παράλληλα προσπάθησαν να μαζέψουν και χρήματα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Στην τελετή λήξης βραβεύτηκε η κ. Νατάσα Μπέγκα, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ προσφορά της.
Παραβρέθηκαν και έδωσαν βασικές συμβουλές στους μικρούς ποδοσφαιριστές οι Θεοδωράκης Χρήστος και Δημήτρης (που και αυτοί ήταν στην Ακαδημία των ΕΛΠΙΔΩΝ) και σήμερα παίζουν σε υψηλή επίπεδο, ο δε Χρήστος είναι βασικό στέλεχος στην ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ.
Παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Καλούδης Βασίλης εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών, ο κ. Κιτσάκης Λάζαρος εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Ηπ., ο κ. Γιωτίτσας Αθαν. Πρόεδρος Προπονητών Ν. Ιωαννίνων, οι Γενικοί Αρχηγοί Κ-20 και Κ-17 κ. Ντούσκος και κ. Δεβελέγκας αντίστοιχα.
Οι ΕΛΠΙΔΕΣ Ιωαννίνων ευχαριστούν θερμά τους βασικούς συντελεστές διεξαγωγής του ανωτέρω CAMP.
Τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γιώργο Χριστοβασίλη. Τον κ. Γιώργο Γεωργουλόπουλο Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τους προπονητές των ΕΛΠΙΔΩΝ και της ΠΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, την Ε.Π.Σ. Ηπείρου, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννίνων, τους γονείς των παιδικών και τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του CAMP που είναι τα μικρά παιδιά της όμορφης πόλης μας.

Από το Δ.Σ.