Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Γκολκίπερ κάτω των 24 ετών στις άμεσες προτεραιότητες

Νεαρό γκολκίπερ που θα ενισχύσει το ρόστερ με τους Βελλίδη, Κολιοφούκα ψάχνουν στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα κάτω των 24 ετών είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, για να κλείσει το ρόστερ στις θέσεις αυτές. Κάτω από τα γκολπόστ υπάρχουν ο διεθνής Μάρκος Βελλίδης και ο νεαρός Νίκος Κολιοφούκας που την περασμένη εβδομάδα υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο.
Θέλουν ακόμα ένα γκολκίπερ που να έχει κάποια εμπειρία αγώνων, για να είναι δεύτερος στην ιεραρχία όπως ήταν πέρσι ο Δημήτρης Σωτηρίου. 

Εξετάζονται με προσοχή κάποιες προτάσεις που υπάρχουν και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή μέχρι τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό και να βρεθεί ο γκολκίπερ που θα εγγραφεί στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα ο ΠΑΣ μελετά και άλλες προτάσεις παικτών για την ενίσχυση και των υπόλοιπων γραμμών, κυρίως στη μεσαία γραμμή αφού θα αποχωρήσουν για να πάνε στον ΠΑΟΚ οι Χαρίσης, Κοροβέσης. 

Επειδή είναι σε εκκρεμότητα το θέμα με την παραχώρηση του Μανιά στον Ολυμπιακό, αφού ακόμα οι ερυθρόλευκοι δεν αποφάσισαν αν θα υλοποιήσουν τελικά αυτή τη μεταγραφή, ο ΠΑΣ απέκτησε και τον 22χρονο Δημήτρη Φερφελή από τη Τσβόλε που είναι υψηλόσωμο φορ περιοχής για να έχει εναλλακτικές λύσεις. 

Ο παίκτης αυτός δεν είναι για προσωρινή λύση κάποιων κενών που υπάρχουν, αλλά αποκτήθηκε με καλές προδιαγραφές και προοπτικές για 3 χρόνια με την πίστη ότι θα δείξει την αξία του και θα καθιερωθεί στον ΠΑΣ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποντάρουν πολύ στο ότι έχει δίψα για να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, καθώς είναι ένα παιδί Ελλήνων μεταναστών που μεγάλωσε στη Γερμανία και θέλει να παίξει μπάλα στην πατρίδα του.